Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pregătiri pentru Rapid - Dinamo. Unde va avea loc marele derby bucureştean

Pregătiri pentru Rapid - Dinamo. Unde va avea loc marele derby bucureştean

Superliga

Comentarii

Rapid şi Dinamo se vor întâlni âmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 28 din Liga 1.

Meciul este unul de interes major pentru ambele echipe. Dinamoviştii vor să strângă puncte pentru a scăpa de retrogradare, în timp ce giuleştenii vor să facă rost de puncte pentru a spera încă la calificarea în play-off.

În tur, într-un meci jucat pe pe stadionul din ”Ştefan cel Mare”, cele două rivale au terminat la egalitate, scor 1-1.

Pentru meciul retur, Iuliu Mureşan a anunţat unde va avea loc derby-ul. Administratorul special al ”câinilor” a precizat că duelul dintre Rapid şi Dinamo va avea loc pe Arena Naţională.

Acesta este convins de faptul că suporterii vor crea un adevărat spectacol în tribune, în ciuda faptului că stadionul va fi deschis doar la 30% din capacitatea sa totală, una de 55.000 de locuri.

Rapid - Dinamo se va juca pe cel mai mare stadion al ţării

”Da, în mod cert, meciul se va juca pe Arena Naţională, cu 30% din capacitate, ceea ce înseamnă un număr destul de mare de spectatori. Rapid şi Dinamo au cele mai spectaculoase galerii. Va fi un spectacol şi în teren şi în tribune.

E foarte important ca echipele de tradiţie şi cu suporteri să fie în Liga 1. Va fi un meci foarte important, atât în tribună, dar mai ales în teren. Sper să facem faţă mult mai bine, decât la partidele de acum, pentru că mai mulţi jucători vor fi apţi”, a declarat Iuliu Mureşan, potrivit ProX.

Afla mai multe despre: rapiddinamoarena nationala 

viewscnt
Articole similare