Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu vrea să meargă la Londra pentru a-i cere socoteală lui Postecoglou: ”Merg eu şi-l întreb când va juca Drăguşin”

Răducioiu vrea să meargă la Londra pentru a-i cere socoteală lui Postecoglou: ”Merg eu şi-l întreb când va juca Drăguşin”

Premier League

Comentarii

Fostul mare internaţional român Florin Răducioiu (53 de ani) s-a arătat îngrijorat de soarta jucătorului român Radu Drăguşin (21 de ani), deoarece acesta nu joacă deloc la Tottenham şi ar putea fi scos din ritm la EURO 2024, unde ar fi trebuit să fie titular.

Radu Drăguşin s-a transferat la Tottenham, de la Genoa, în această iarnă, pentru 25.000.000 de euro + alte 5.000.000 de euro din bonusuri de performanţă, însă, cel puţin pentru moment, nu-şi găseşte locul în echipa lui Ange Postecoglou.

Florin Răducioiu vrea să meargă la Londra!

De când s-a transferat, Radu Drăguşin a bifat doar opt minute pentru Tottenham, acumulate în trei partide.

Apoi, în ultimele trei etape de campionat a fost ”uitat” pe banca de rezerve, Ange Postecoglou preferând să meargă în continuare pe cuplul de fundaşi Cristian Romero-Micky van de Ven.

Îngrijorat de această situaţie, şi de faptul că echipa naţională ar putea avea de suferit în vară, la EURO 2024, cu un fundaş central titular fără meciuri în picioare, Florin Răducioiu este dispus să meargă la Londra şi să-l întrebe pe antrenorul celor de la Tottenham când îl va introduce pe fundaşul român.

E foarte greu pentru Radu. Eu am fost în Anglia şi din păcate am jucat puţin, pentru că nu a fost un campionat pentru calităţile mele, nu m-am regăsit, pur şi simplu a fost foarte complicat. Am eşuat, am stat şase luni.

În cazul lui Radu Drăguşin este total diferit. A ştiut foarte bine unde merge. Aceşti doi jucători (n.r. Romero şi Van de Ven), în acest sistem pe care îl joacă antrenorul lui Tottenham, sunt doi jucători fantastici.

Astăzi, până şi Romero a dat gol. Este un jucător extraordinar, aşa de puternic, rapid şi precis în pase. Nu va fi simplu pentru Radu Drăguşin, pentru că are în faţă doi jucători fantastici.

Nu ştiu ce se va întâmpla, dar e greu să cred că va juca. Putem să trimitem un coleg de-ai noştri la o conferinţă de presă. Dacă vreţi mă duc eu!

Îl întreb pe antrenor, la următorul meci la Londra: «Sunt Florin Răducioiu, nu ziarist. Referitor la conaţionalul meu, pe care îl stimez foarte mult, când credeţi că poate juca jucătorul nostru, în perspectiva Campionatului European care ne aşteaptă?» şi să vedem ce va spune”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Afla mai multe despre: florin raducioiuange postecoglouradu dragusinromaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare