Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns final în cazul jucătorilor ucraineni la FCSB! Mircea Lucescu clarifică situaţia: ”Gigi a punctat bine”

Răspuns final în cazul jucătorilor ucraineni la FCSB! Mircea Lucescu clarifică situaţia: ”Gigi a punctat bine”

FCSB

Comentarii

Mircea Lucescu a clarificat situaţia jucătorilor ucraineni care se vor antrena alături de FCSB, pe care Gigi Becali voia sa îi folosească în meciurile oficiale.

În urma invaziei Rusiei, în Ucraina a fost anunţată legea marţială, care le impune tuturor bărbaţilor între 18 şi 65 de ani să rămână pe teritoriul ţării.

Ca orice lege, aceasta are câteva excepţii, iar una dintre acestea este că bărbaţii care au peste trei copii pot pleca din Ucraina.

Aşa au ajuns la Bucureşti Sergiy Sydorchuk, de la Dinamo Kiev, şi Sergiy Kryvtsov şi Taras Stepanenko, de la Şahtior Doneţk, jucători care se vor antrena alături de FCSB.

Gigi Becali visa să folosească doi dintre ei, întrucât atât permite regulamentul, în meciuri oficiale, însă Mircea Lucescu a dezvăluit că nici nu se pune problema.

Antrenorul lui Dinamo Kiev a afirmat că ar fi greşit din punct de vedere moral ca aceştia, plecaţi din Ucraina graţie unei excepţii în lege, să joace fotbal în timp ce conaţionalii lor apără ţara.

Răspuns final în cazul jucătorilor ucraineni la FCSB

În cazul în care se va putea şi se va da permisiunea jucătorilor ucraineni care sunt în Ucraina să joace, să iasă şi să joace, sigur că se pune problema ca ei să se poată antrena şi să joace.

El (n.r. Becali) s-a oferit să îi primească şi la antrenamente, să facă antrenamente, dar nici nu se pune problema să joace, pentru că nu se poate.

Sunt aici de mult timp, au stat trei zile la George Copos, la Crown Plaza, şi s-au mutat cu familiile în Pipera. Fiecare dintre băieţii aceştia are câte trei copii.

Soţia lui Sydorchuk îl aşteaptă pe al patrulea săptămâna aceasta. În niciun caz nu se pune problema să joace, acolo se moare, ei beneficiind de o ieşire legală, să joace fotbal.

Gigi a punctat bine, <<în cazu în care se poate>>. În cazul în care ei vor, atunci le oferim posibilitatea să joace şi să se antreneze cu echipa noastră.

Nici nu se pune problema, e o problemă morală, nu mai e o problemă doar de existenţă sportivă. Ei şi spun, <<cum oamenii mor acolo şi noi jucăm?>>.

Chiar dacă e profesia noastră, noi vrem doar să ne antrenăm, pentru că viaţa lor depinde de activitatea pe care o fac sportivă.

Se pune doar problema să găsim un loc unde doar să se poată antrena, de jucat în niciun caz pentru moment.

Pentru moment, că s-ar putea să se ia o decizie la nivelul conducerii Ucrainei şi să lase sportivii de performanţă să iasă şi să-şi continue activitatea, pentru că sportul nu poate decât să unească”, a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare