Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, prima reacţie despre anunţul lui Mircea Lucescu: ”Sunt mai mult decât uşurat că se întoarce”

Răzvan Lucescu, prima reacţie despre anunţul lui Mircea Lucescu: ”Sunt mai mult decât uşurat că se întoarce”

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) a decis să ia o pauză din antrenorat, iar Răzvan Lucescu (54 de ani), a vorbit despre anunţul tatălui său.

Mircea Lucescu a decis să nu îşi mai continue mandatul la Dinamo Kiev, alături de care avea contract până la finalul sezonului.

La scurt timp după acest anunţ, au curs mesajele la adresa reputatului tehnician român şi nu avea cum să lipsească nici reacţia fiului său.

Răzvan Lucescu: ”Nu e uşor să te descurci”

Răzvan Lucescu a oferit prima reacţie legată de hotărârea tatălui său de a renunţa, cel puţin pentru moment, la cariera de antrenor şi de a pleca din Ucraina, ţară aflată încă în război.

”Nu vă pot spune prea multe despre tatăl meu. Nu pot răspunde. Vă pot da numărul lui de telefon. Am vorbit un pic. Este cariera lui, este viaţa lui. Sunt mai mult decât uşurat că se întoarce.

Nu ştiu ce se va întâmpla. Nu e uşor să te descurci cu cinci strănepoţi. Pentru mine e greu să mă descurc cu nepoţi. Te înnebuneşte chestia asta”, a declarat Lucescu Jr, după succesul uriaş cu Olympiacos, 4-2.

În ceea ce priveşte situaţia sa de la PAOK Salonik, Răzvan Lucescu a reuşit un succes uriaş pe terenul lui Olympiacos, scor 4-2, în campionatul Greciei, unde se clasează pe locul 4.

Afla mai multe despre: mircea lucescurazvan lucesculucescu 

viewscnt
Articole similare