Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rezultat viciat”. Angelescu, cu tunurile pe arbitrajul din FCSB - Rapid 2-2: ”Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate aşa ceva!”

”Rezultat viciat”. Angelescu, cu tunurile pe arbitrajul din FCSB - Rapid 2-2: ”Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate aşa ceva!”

Rapid

Comentarii

Acţionarul celor de la Rapid, Victor Angelescu, a tras concluzii dure la adresa arbitrajului după remiza din derby-ul cu FCSB, de pe Arena Naţională.

FCSB şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul cinci din play-off-ul Superligii României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Olaru (10) şi Băluţă (57), în timp ce pentru giuleşteni au înscris Krasniqi (12) şi Rrahmani (16).

Rapidiştii, supăraţi: ”Radu Petrescu numai aşa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi”

Dacă Gigi Becali a fost mulţumit de acest rezultat, rapidiştii au avut o altă stare de spirit. Dan Şucu a criticat dur arbitrajul, iar Victor Angelescu a avut şi el foarte multe astfel de reproşuri la adresa ”centralului” Marcel Bîrsan şi arbitrului VAR Radu Petrescu.

”Nu sunt mulţumit de rezultat, pentru că sută la sută este viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate aşa ceva! Am avut gol valabil la Hasani, la 0-0, nu se uită nimeni. Avem gol valabil, ne-o scoate din poartă.

La faza golului de 2-2 iese mingea în aut de poartă. În minutul 80 avem penalty. Pe Hromada l-a accidentat foarte grav, a lăsat faza să continue. De ce a anulat golul? De ce nu s-a dus la VAR? Ar fi fost 3-1 şi se termina meciul. Se vede pe TV cum iese mingea din teren la Olaru.

Radu Petrescu numai aşa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi. FCSB oricum e campioană, dar noi ne batem pentru locul 2, nu se poate să tratezi aşa astfel de faze”, a declarat Angelescu, la Prima Sport.

În urma acestui rezultat de egalitate, în clasamentul Superligii, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidvictor angelescufcsb rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare