Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a decis! Ce se va întâmpla Ionuţ Radu din sezonul viitor. Ce decizie vor lua cei de la Inter, în privinţa portarului român

S-a decis! Ce se va întâmpla Ionuţ Radu din sezonul viitor. Ce decizie vor lua cei de la Inter, în privinţa portarului român

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu (26 de ani), portarul celor de la Inter Milano, împrumutat de italieni în Anglia, la Bournemouth, o formaţie de mijlocul clasamentului din Premier League, are parte de un sezon modest, în sudul Regatului Unit.

Radu a devenit al treilea portar al celor de la Bournemouth, în spatele lui Neto şi a tânărului internaţional irlandez, Mark Travers.

Portarul care aparţine de Inter Milano a disputat doar cinci partide în acest sezon, în toate competiţiile, în poarta formaţiei din prima ligă, AFC Bournemouth. Radu a apărat poarta celor de la Bournemouth în două partide din Premier League, în care a încasat şapte goluri. În Cupa Ligii Angliei, Ionuţ Radu a avut parte de trei meciuri. A reuşit să închidă poarta într-un meci împotriva celor de la Stoke City, grupare din Championship.

În situaţia actuală, englezii de la Bournemouth nu iau în calcul activarea clauzei de opt milioane de euro din contractul lui Radu, pentru un transfer definiv, anunţă fcinternews.it Românul se va întoarce la Inter, la finalul sezonului, dar va avea parte de o veste mai puţin fericită, anunţă sursa citată.

Inter, dispusă să renunţe la Ionuţ Radu, în vară

"Viitorul lui Radu a fost decis deja, dar nu e de bine pentru el. Are contract până în iunie 2025, dar de această dată va trebui să-şi facă bagajul definitiv. Portarul îşi va continua cariera în altă parte şi nu se va mai întoarce niciodată acasă", au menţionat italienii.

  • 3.000.000 de euro este cota de piaţă a portarului cu patru prezenţe în echipa naţională a României, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ionut raduserie apremier leagueinterbournemouth 

viewscnt
Articole similare