Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariu de "probabil peste 1.000.000 de euro" pentru Marko Dugandzic! Dan Şucu a confirmat transferul şi a anunţat cine îi ia locul la Rapid: "E foarte valoros"

Salariu de "probabil peste 1.000.000 de euro" pentru Marko Dugandzic! Dan Şucu a confirmat transferul şi a anunţat cine îi ia locul la Rapid: "E foarte valoros"

Rapid

Comentarii

Acţionarul majoritar de la Rapid Bucureşti, Dan Şucu, a confirmat transferul lui Marko Dugandzic (29 de ani), în Arabia Saudită. Afaceristul consideră că antrenorul Cristiano Bergodi are variante în atac, după plecarea croatului.

Rapid nu s-a putut opune salariului de "probabil peste 1.000.000 de euro" pentru Dugandzic. Transferul se face

Sursele Orange Sport au indicat, în această dimineaţă, transferul lui Marko Dugandzic în Arabia Saudită, la Al-Tai, echipă pentru care joacă Andrei Cordea. 

La câteva ore distanţă, Dan Şucu a oferit câteva detalii despre plecarea atacantului. 

„Da, golgheterul Rapidului pleacă! A avut ofertă şi din Turcia, acum două săptămâni, nu puteam să-l vedem nefericit că a ratat un contract cu şapte cifre!

Ne-am gândit în primul rând la binele jucătorului, la binele lui Marko, pentru că nu ne-am fi dorit să avem un fotbalist nefericit, să nu mai fie cu sufletul aici, să fie cu mintea în altă parte, deoarece a ratat o ofertă de o asemenea anvergură. Colegii mei mi-au spus că Dugandzic va lua un salariu din şapte cifre, deci, probabil, peste 1.000.000 de euro! Nu te întâlneşti în viaţă mereu cu asemenea şansă. 

Am hotărât să îl păstrăm acum două săptămâni, a avut o ofertă foarte bună din prima ligă turcă, dar atunci n-am dat curs. Acum este o şansă pe care Duga o are, o oportunitate colosală. Are aproape 30 de ani. E lovitura vieţii lui, iar noi nu puteam să ne punem de-a curmezişul”, a declarat Dan Şucu, pentru Fanatik

Albion Rrahmani şi Alexandru Stan, variantele pe care le are Cristiano Bergodi, la Rapid

Acţionarul consideră că Albion Rrahmani (23 de ani), care a impresionat cu cele patru goluri în primele două goluri, şi Alexandru Stan (17 ani), un vârf de perspectivă, pot pune umărul la îndeplinirea obiectivelor clubului. 

"Îl avem pe Rrahmani, un marcator pur-sânge. Mai ţineţi minte un nume, pe Stan, care este titular în atac la tineret. Un jucător promiţător, o să auziţi multe lucruri frumoase despre el. Se antrenează deja cu prima echipă şi domnul Bergodi o să-i dea şanse.

Acest Stan va fi o surpriză foarte plăcută. E foarte valoros. Deci stăm bine la capitolul atacanţi şi, dacă va fi cazul, vom mai aduce jucători după cum am demonstrat şi în această vară. O vară fierbinte, cu transferuri reuşite, pentru care colegii mei Daniel Niculae şi Victor Angelescu chiar merită felicitări.

Eu, personal, l-am apreciat foarte mult, golurile lui au fost extraordinare, dar suntem convinşi că Rrahmani, Stan, Petrila şi ceilalţi jucători vor face o treabă foarte bună şi Rapid îşi va continua povestea performanţei", a mai spus acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu. 

Afla mai multe despre: dan sucumarko dugandzictransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare