Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sărbători cumplite pentru Adi Mutu. Azerii anunţă că antrenorul român este la un pas să fie demis de la Neftci Baku

Sărbători cumplite pentru Adi Mutu. Azerii anunţă că antrenorul român este la un pas să fie demis de la Neftci Baku

Stranieri

Comentarii

Sfârşitul anului 2023 este unul negru pentru Adi Mutu (44 de ani). După vestea cumplită a stingerii din viaţă a mamei sale, antrenorul român este aproape să mai încaseze o ”lovitură”.

Perioadă dificilă pentru Adi Mutu. Românul, la un pas să fie îndepărtat de la Neftci Baku

Veştile proaste continuă pentru Adi Mutu. După decesul mamei sale, Rodica, antrenorul român este la un pas să rămână şi fără echipă.

Conducerea celor de la Neftci Baku ar fi luat decizia de a-l demite pe tehnicianul de 44 de ani din cauza rezultatelor negative din ultima perioadă, anunţă presa din Azerbaidjan.

Formaţia din capitala azeră a fost eliminată încă din preliminarii în Conference League, iar în campionat ocupă un modest loc 6 (din 10 echipe), cu doar 25 de puncte. Liderul Qarabag are 38.

Astfel, Neftci mai este angrenată în prezent într-un singur obiectiv, Cupa Azerbaidjanului, iar şefii echipei s-ar fi hotărât să renunţe la Mutu.

Un indiciu important în acest demers este faptul că la meciul lui Neftci Baku cu Kapaz, de astăzi, Mutu nu va sta pe bancă. Locul său pentru partida în cauză este preluat de secundul Alin Nicolae Chiţa.

Adi Mutu antrena în Azerbaidjan din iulie 2023, când a plecat de la Rapid şi l-a înlocuit la cârma lui Neftci Baku pe Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul de 44 de ani a semnat un contract până în 2025 cu Neftci, iar obiectivul era titlul în Azerbaidjan.

Afla mai multe despre: adi mutuneftci bakuantrenor roman 

viewscnt
Articole similare