Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnează Muller. Răsturnare incredibilă de situaţie. Ce club l-a convins pe atacantul lui Bayern

Semnează Muller. Răsturnare incredibilă de situaţie. Ce club l-a convins pe atacantul lui Bayern

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen poartă în prezent negocieri cu Thomas Muller pentru o prelungire a contractului acestuia, care ar putea fi oficializată înainte de Crăciun.

Revista Sport Bild a anunţat că Muller şi Bayern ar putea semna prelungirea contractului cu un an, până în 2025.

Thomas Muller, în vârstă de 34 de ani, şi-a petrecut întreaga carieră la Bayern. El a spus recent că vrea să joace la cel mai înalt nivel şi după încheierea actualului său contract, care expiră la finalul acestui sezon şi pare puţin probabil că va face acest lucru la un alt club.

Oficialii lui Bayern l-au lăudat pe Muller, care şi-a pierdut statutul de titular, dar atacantul încă este un fotbalist important în cadrul lotului. Preşedintele clubului, Herber Hainer, a spus că doreşte să-l ţină aproape pe Muller de Bayern dincolo de cariera sa de jucător.

Un alt jucător cu care Bayern Munchen intenţionează să demareze la un moment dat discuţiile pentru prelungirea contractului este Leroy Sane, legat în prezent de clubul bavarez până în 2025.

Sane a declarat însă pentru Sport Bild că nu se gândeşte deocamdată la acest lucru. "Ne vom aşeza împreună la un moment dat şi vom lua o decizie. Dar încă mai este timp. Momentan mă concentrez mai mult la ceea ce se întâmplă pe teren şi nu în birouri", a spus internaţionalul german în vârstă de 27 de ani.

Afla mai multe despre: mullerbayern 

viewscnt
Articole similare