Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a transmis un mesaj emoţionant după decizia TAS. Ce a postat fostul lider WTA

Simona Halep a transmis un mesaj emoţionant după decizia TAS. Ce a postat fostul lider WTA

Tenis

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) a primit, marţi, un verdict favorabil din partea TAS, care i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

Cea mai de succes tenismenă a României din ultimii ani a postat un mesaj pe contul personal de Instagram, în care le-a transmis mulţumiri tuturor celor ce au fost alături de ea în această lungă bătălie. În plus, Halep a scris că este nerăbdătoare să reintre în pâine. 

Primul turneu al Simonei Halep după suspendare ar putea fi cel de la Miami, care va începe pe 19 martie.

”Ziua de astăzi este marcată de un moment esenţial, când tribunalul şi-a pronunţat verdictul, confirmând poziţia mea şi aducând claritate acestui capitol:

  • (1) Într-o hotărâre unanimă, tribunalul a înlăturat orice abatere privind acuzaţiile de dopaj.
  • (2) De asemenea, s-a stabilit în unanimitate că incidentul nefericit al testului pozitiv la roxadustat a rezultat din contaminarea accidentală a suplimentului, ceea ce a condus la o sancţiune redusă de nouă luni.
  • 3) În plus, tribunalul a solicitat ITIA să mă despăgubească cu 20.000 CHF

În mijlocul acestei călătorii provocatoare, credinţa mea neclintită în integritatea adevărului şi în principiile dreptăţii a fost călăuza mea. În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzaţii descurajante şi o opoziţie formidabilă, starea mea a fost ancorată în convingerea mea neclintită de a fi un sportiv curat. Această încercare a fost o dovadă a rezistenţei, iar triumful adevărului este o justificare dulce-amăruie care, deşi amânată, este extrem de îmbucurătoare.

Îmi exprim sincera recunoştinţă echipei mele juridice, a căror credinţă fermă şi dăruire excepţională au fost esenţiale în depăşirea acestei perioade tulburi. În egală măsură, sponsorii mei, fanii fideli şi câţiva concurenţi au fost pilonii mei de susţinere, oferindu-mi sprijin şi solidaritate neclintită.

Sprijinul copleşitor din partea atâtor români mi-a întărit hotărârea, permiţându-mi să susţin această cauză până la o concluzie pe bună dreptate şi onorabilă.

Aştept cu nerăbdare, sunt nerăbdătoare să întorc această pagină şi să mă alătur circuitului cu o vigoare reînnoită şi un spirit revigorat.

Cu dragoste şi recunoştinţă,

Simona ❤️
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

 

Afla mai multe despre: simona haleptenis 

viewscnt
Articole similare