Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stephen Curry, provocare specială pentru Sabrina Ionescu. Cei doi se vor întrece la un concurs de aruncări de trei puncte

Stephen Curry, provocare specială pentru Sabrina Ionescu. Cei doi se vor întrece la un concurs de aruncări de trei puncte

NBA

Comentarii

Stephen Curry (35 de ani) o provoacă pe Sabrina Ionescu (26 de ani) la un concurs de aruncări de trei puncte.

Stephen Curry, vedeta de la Golden State Warriors, a afirmat că este pregătit să o înfrunte pe Sabrina Ionescu în următorul concurs de aruncări în 3 puncte de la All-Star Game, din 17 februarie. Starul de origine română de la New York Liberty a acceptat duelul.

Stephen Curry nu a fost selectat printre titularii All-Star Game, o premieră pentru el în ultimii 10 ani, însă liderul de la Warriors a provocat-o pe Sabrina Ionescu, o vedetă WNBA cunoscută în special pentru abilităţile sale în aruncările de 3 puncte.

Concurs inedit între Steph Curry şi Sabrina Ionescu

Înainte de meciul pierdut joi, împotriva echipei Sacramento Kings, scor 133-134, Curry a precizat că este deschis unei întâlniri faţă în faţă cu jucătoarea de la New York Liberty pentru a stabili ”odată pentru totdeauna” cine este cel mai bun aruncător de la distanţă.

Sabrina Ionescu a răspuns imediat provocării, pe X (fostul Twitter): ”Hai! Ne aflăm în spatele liniei de 3 puncte”. Jucătoarea de origine română a doborât recordul evenimentului All Star Game (NBA şi WNBA la un loc) în iulie anul trecut, cu un total de 37 de puncte (25 de coşuri înscrise din 27 aruncate).

Programul transmisiunilor din NBA pe Orange Sport pentru luna ianuarie:

  • 28.01, 0:30, (noaptea de sâmbătă spre duminică), Denver Nuggets - Philadelphia 76ers, Orange Sport 1
  • 28.01, 22:30, Indiana Pacers - Memphis Grizzlies, Orange Sport 3

Afla mai multe despre: nbastephen currysabrina ionescu 

viewscnt
Articole similare