Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Toată lumea încearcă să-l oprească, dar nu e uşor. Este un jucător superior”. Până şi adversarii au prins frică de Dennis Man

”Toată lumea încearcă să-l oprească, dar nu e uşor. Este un jucător superior”. Până şi adversarii au prins frică de Dennis Man

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (25 de ani) este printre cei mai în formă jucători români din străinătate, iar evoluţiile sale sunt lăudate chiar şi de adversari.

Dennis Man face ce vrea în Serie B. Internaţionalul român se află în cea mai bună perioadă de când a ajuns la Parma şi este într-o formă de invidiat în acest final de an.

În ultimele două partide din eşalonul secund din Italia, Man a contribuit la toate cele cinci goluri marcate de ”cruciaţi”

Românul a înscris de două ori şi a livrat trei pase decisive, în victoriile cu Ternana (3-1) şi cu Brescia (2-0).

”Toată lumea încearcă să-l oprească, dar nu e uşor. Este un jucător superior”

Iar ambii antrenori ale celor două adversare învinse de Parma au lăudat evoluţiile jucătorului român. 

După ce tehnicianul celor de la Ternana a subliniat faptul că Dennis Man ar trebui să joace la o echipă din Serie A, şi antrenorul Bresciei a elogiat forma în care se află atacantul lateral de 25 de ani.

”Toată lumea încearcă să-l oprească, dar când o faci, Bernabe sau altcineva se eliberează. Sunt o echipă cu mari valori şi a trebuit să ne adaptăm acestei situaţii. Am încercat şi noi să-l oprim, nu a fost uşor.

Chiar şi cu alte echipe Man face jocuri grozave pentru că este un jucător superior”, a fost mesajul lui Rolando Maran, citat de parmalive.com.

Dennis Man are următoarele contribuţii ofensive la Parma în acest sezon, în toate competiţiile: 18 meciuri jucate, cu 10 goluri marcate şi cinci assist-uri livrate.

Afla mai multe despre: dennis manparmastranieriserie bbrescia 

viewscnt
Articole similare