Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se încinge campionatul! Dan Petrescu a anunţat obiectul pe care-l are la CFR Cluj: "Sunt mulţi care o să vorbească despre întoarcerea mea"

Se încinge campionatul! Dan Petrescu a anunţat obiectul pe care-l are la CFR Cluj: "Sunt mulţi care o să vorbească despre întoarcerea mea"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu este noul antrenor de la CFR Cluj, iar principalul a oferit primele impresii după ce s-a întors acasă. El a transmis că în sezonul următor vrea să o detroneze pe FCSB, campioana României în sezonul 2023-2024.

Dan Petrescu spune că vrea să câştige din nou titlul în Superliga: "Avem un obiectiv clar"

CFR Cluj a anunţat, marţi, revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei.

La câteva ore distanţă, Dan Petrescu a spus că se concentrează pe etapele rămase din actualul sezon, în urma cărora s-ar putea califica în preliminariile Conference League, iar din sezonul următor vrea titlul în Superliga. 

De asemenea, antrenorul le-a transmis fotbaliştilor că îşi pot salva locul la CFR Cluj. 

Dan Petrescu: "Mă simt excelent, îmi pare foarte bine că m-am întors, mereu m-am simţit bine aici şi mereu am spus că mă voi întoarce. Un an de zile n-am vorbit cu presa din România. Mie îmi place să fac, nu să vorbesc. Sunt mulţi care o să vorbească despre întoarcerea mea, dar voi ştiţi de ce m-am întors. Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatului, asta e clar. Acum să ne gândim la meciurile rămase şi apoi la sezonul următor. 

Sunt trei echipe care se bat pentru locurile doi şi trei, deci se vor alege două care merg în Europa. Cei care au fost aici au făcut o treabă foarte bună, au fost multe schimbări, iar eu sper să-i ajut în ultimele meciuri cu experienţa mea. 

O să-i văd şi eu la antrenament pe jucători, ca să-mi fac o idee clară. Jucătorii să ştie că nu are nimeni postul asigurat, iar cei care termină contractul s-ar putea să primească o prelungire de contract, dacă dovedesc că vor să joace la CFR, e important să-mi demonstreze în aceste trei meciuri că merită să fie la CFR. Pe suporteri sper să-i facem fericiţi la final de sezon", a declarat "Bursucul", în ziua în care a fost prezentat oficial în Gruia. 

Dan Petrescu, ultima dată tehnicianul echipei sud-coreene Jeonbuk, a mai antrenat CFR Cluj în perioadele 2017-2018, 2019-2020 şi 2021-2023. Cu echipa clujeană a câştigat de cinci ori campionatul.

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr clujdan petrescu antrenor cfr cluj 

viewscnt
Articole similare