Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Prima reacţie a lui Dan Petrescu după plecarea de la Kayserispor: "Nu mai pot antrena nicăieri!". Motivul despărţirii

ULTIMA ORĂ | Prima reacţie a lui Dan Petrescu după plecarea de la Kayserispor: "Nu mai pot antrena nicăieri!". Motivul despărţirii

Campionate

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani) a reacţionat, miercuri, pentru prima dată după plecarea sa de la Kayserispor, la scurt timp după ce a fost instalat pe banca tehnică. "Bursucul" a spus că are o problemă personală şi nu mai poate antrena nicăieri în momentul de faţă.

Kayserispor şi Petrescu au ajuns la o înţelegere pentru plecarea "Bursucului" din Turcia şi despărţirea a fost anunţată oficial, marţi. La o zi după, Petrescu a reacţionat şi a spus că are o problemă personală care nu-i permite să mai antreneze nicăieri pentru moment.

Petrescu a spus că a rămas în relaţii bune cu şefii de la Kayserispor.  "Am o problemă personală şi a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înţeles, am rămas în relaţii foarte, foarte bune. Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o poblemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum", a declarat Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor!

A venit şi anunţul oficial al lui Kayserispor! Dan Petrescu s-a despărţit, oficial, de clubul turc. "Mulţumim, Dan Petrescu! Din motive familiale ale antrenorului nostru Dan Petrescu ne despărţim de comun acord. Dorim să îi mulţumim şi îi urăm succes în carieră", a anunţat Kayserispor. La 10 ianuarie, Dan Petrescu a semnat un contract valabil un an şi jumătate, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon, cu Kayserispor. De atunci echipa antrenată de el a înregistrat două victorii, trei remize şi trei înfrângeri.

După 25 de etape, Kayserispor ocupă locul 16, cu 25 de puncte, la egalitate cu Erzurumspor, de pe locul 17, şi la un punct de Istanbul Başakşehir, de pe locul 18, retrogradabil.

Afla mai multe despre: dan petrescukayserisporreactiedespartire,  

viewscnt
Articole similare