Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un român, pe lista celor mai buni jucători pentru care banii din fotbal au reprezentat doar un bonus! "Şi-ar fi permis orice!"

Un român, pe lista celor mai buni jucători pentru care banii din fotbal au reprezentat doar un bonus! "Şi-ar fi permis orice!"galerie foto

Special

Comentarii

Cotidianul spaniol AS a realizat un top al "fotbaliştilor care au avut bani înainte de a deveni faimoşi", iar pe lista cu jucători precum Gerard Pique, Frank Lampard sau Mario Gotze şi-a făcut loc şi un fost internaţional român.

Este vorba de atacantul Ciprian Marica, retras din activitate în toamna lui 2016. În vârstă acum de 32 de ani, Marica şi-a trecut în CV echipe importante din Europa şi avut parte mai mereu de contracte bănoase, însă ar fi putut trăi aproape la fel de bine şi dacă nu ar fi jucat fotbal.

"Unul dintre cei mai buni jucători român. A jucat, printre altele, la Dinamo Bucureşti, Schalke 04, Stuttgart. Tatăl său, Mircea Marcica este un bogat om de afaceri, care şi-a permis să-i ofere fiului său tot ce şi-a dorit. Fotbalistul şi-a reprezentat ţara de 72 de ori", scriu cei de la As.


Iată care sunt jucătorii menţionaţi de AS în topul respectiv:



Gerard Pique
Frank Lampard
Kaka
Robin Van Persie
Mido
Ciprian Marica
Mario Gotze
Al-Saadi Gaddafi
Hugo Lloris
Marcelo Bielsa
Oliver Bierhoff
Mario Balotelli
Andrea Pirlo
Gianluca Vialli

Afla mai multe despre: ciprian maricabogati din fotbaltop 

viewscnt
Articole similare