Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Edi Iordănescu a luat decizia finală în cazul lui Florin Tănase

UPDATE | Edi Iordănescu a luat decizia finală în cazul lui Florin Tănase

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a efectuat un antrenament înainte de deplasarea "tricolorilor" în Spania, pentru meciul amical pe care îl vor disputa împotriva Columbiei, la Madrid.

UPDATE 14:00: 

Duminică dimineaţă, tricolorii au efectuat ultima şedinţă de pregătire în cantonamentul de la Mogoşoaia, înainte de a pleca la Madrid.

De pe teren a lipsit Florin Tănase, după ce la antrenamentul de sâmbătă a acuzat probleme musculare.

Tricolorul a efectuat duminică un RMN care a arătat că nu a suferit o leziune musculară şi va face deplasarea pentru meciul cu Columbia de marţi, 26 martie.


Partida de pe stadionul Wanda Metropolitano, programată marţi seară de la ora 21:30 se anunţă una mai complicată pentru selecţionata lui Edi Iordănescu, faţă de cea care a avut loc pe Arena Naţională, împotriva Irlandei de Nord, încheiată cu scorul de 1-1.

România înfruntă Columbia pentru prima oară în ultimii 18 ani. Ultima partidă disputată între cele două formaţii a avut loc în anul 2006. Atunci, cele două naţionale remizau cu scorul de 0-0.

Selecţionata lui Edi Iordănescu se pregăteşte pentru partida de la Madrid, partidă la care Vasile Mogoş, fundaşul lateral al celor de la CFR Cluj nu va participa, din cauza unei accidentări suferite în prima repriză a partidei împotriva Irlandei de Nord.

Florin Tănase, incert pentru partida împotriva Columbiei

Problemele nu se opresc aici pentru Iordănescu, care ar putea să-l piardă şi pe Florin Tănase, atacantul român al celor de la Al-Okhdood, formaţie din prima ligă a Arabiei Saudite.

Tănase a rămas pe banca de rezerve la partida cu Irlanda de Nord şi poate rata şi partida cu Columbia. Florin Tănase a avut parte de probleme medicale la antrenamentul efectuat de echipa naţională în ziua de sâmbătă, 23 martie, anunţă Fanatik.

Conform sursei citate, situaţia lui Tănase va fi evaluată în mod amănunţit duminică, 24 martie, atunci când se va decide şi dacă Tănase va face sau nu deplasarea în Spania, pentru amicalul împotriva Columbiei.

Edi Iordănescu se va putea baza pe alţi jucători ofensivi, pentru partida care va avea loc pe stadionul Wanda Metropolitano. Denis Alibec, Denis Drăguş şi Olimpiu Moruţan nu au fost utilizaţi la partida cu Irlanda de Nord, şi vor putea bifa prezenţa în meciul de la Madrid.

Florinel Coman, Dennis Man, George Puşcaş, Ianis Hagi şi Valentin Mihăilă au fost armele ofensive utilizate de selecţionerul Edi Iordănescu, la partida încheiata cu scorul de 1-1, în faţa Irlandei de Nord.

România va mai disputa două partide amicale, înainte de deplasarea în Germania, pentru EURO 2024, primul turneu final la care echipa naţională a României va juca, după o absenţă de opt ani.

Afla mai multe despre: echipa nationalaflorin tanaseedi iordanescuromaniacolumbiaromania columbia 

viewscnt
Articole similare