Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vă mulţumesc foarte mult! Suntem deja calificaţi!”. Deranjat de o întrebare la conferinţă, Răzvan Lucescu s-a ridicat şi a plecat

”Vă mulţumesc foarte mult! Suntem deja calificaţi!”. Deranjat de o întrebare la conferinţă, Răzvan Lucescu s-a ridicat şi a plecat

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu (54 de ani) a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de presă ce a urmat meciului dintre PAOK Salonic şi Aberdeen, în Conference League.

PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a terminat la egalitate, pe teren propriu, cu FC Aberdeen, scor 2-2, într-un meci contând pentru grupa G din Conference League.

Datorită punctului obţinut, formaţia elenă s-a calificat în fazele eliminatorii ale competiţiei, în timp ce scoţienii s-au aflat la doar al doilea punct acumulat în actualul sezon din Conference League. 

Răzvan Lucescu, enervat de o întrebare pusă la conferinţa de presă: ”Am spus asta înainte să vin”

Dar Răzvan Lucescu a fost luat la întrebări de jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă de după meci, care l-au chestionat cu privire la numărul mare de goluri primit de echipa sa în ultima perioadă.

Iar antrenorul român a anticipat acest lucru şi a replicat cu argumente solide, înainte de a se enerva, a se ridica de pe scaun şi a pleca de la conferinţă.

”Am spus asta înainte să vin la conferinţă. Dacă primesc o singură întrebare negativă, vă voi spune că ne-am calificat şi vă voi ura noapte bună! A fost un meci pe care meritam să îl câştigăm.

Nu am mai pierdut de 10 meciuri în Europa. Suntem în următoarea fază a competiţiei, dar îmi aduc aminte de negativitatea care a înconjurat echipa, după primul meci european de pe teren propriu, cu Beitar Ierusalim. De atunci am avansat mult ca şi echipă.

Vrem să continuăm în Europa, chiar dacă rezultatul de astăzi nu ne place rezultatul (n.r. din meciul cu Aberdeen), având în vedere eforturile depuse de noi. Am avut multe ocazii, am înscris de două ori. Nu este un rezultat corect, dar se mai întâmplă în fotbal.

(n.r. întrebat de golurile primite de PAOK în ultima perioadă) Vă mulţumesc foarte mult! Suntem deja calificaţi! Noapte bună”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.

În clasamentul grupei G din Conference League, PAOK este lider cu 10 puncte, urmată de Frankfurt (9), Aberdeen (2) şi HJK Helsinki (1).

Afla mai multe despre: razvan lucescustranieripaok salonicconference league 

viewscnt
Articole similare