Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Viciere de rezultat!”. Rapidiştii, acuze dure: ”Cel mai groaznic meci. Am jucat contra Farului şi a arbitrilor. S-au apărat ca la Rovine” | VIDEO

”Viciere de rezultat!”. Rapidiştii, acuze dure: ”Cel mai groaznic meci. Am jucat contra Farului şi a arbitrilor. S-au apărat ca la Rovine” | VIDEO

Rapid

Comentarii

Jucătorul celor de la Rapid, Paul Iacob (27 de ani), a tras concluzii dure în urma eşecului suferit în faţa campioanei Farul Constanţa.

Rapid a pierdut duelul cu Farul Constanţa, scor 1-2, în primul meci din play-off-ul Superligii României.

Campioana României a dat lovitura în Giuleşti prin ”dubla” lui Louis Munteanu (23, 56). Giuleştenii au reuşit doar să reducă din diferenţă în ultimele minute, prin penalty-ul transformat de Albion Rrahmani (85).

Paul Iacob a trecut la atac: ”Arbitrul şi-a făcut datoria într-o singură direcţie”

La finalul meciului, Paul Iacob a încercat să explice de unde a venit eşecul surprinzător al Rapidului chiar în Giuleşti şi a acuzat dur arbitrajul.

”A fost un meci greu. Azi am jucat contra Farului şi a arbitrilor. Am atacat cât am putut, am avut ocazii nenumărate, ei s-au apărat ca la Rovine.

Ne-au prins pe două-trei contraatacuri, ăla a fost meciul, au câştigat cu 2-1, dar cred că totul a fost îndreptat într-o singură direcţie, împotriva noastră.

Da, viciere de rezultat, cu siguranţă. Ca la niciun meci în cariera mea. A fost cel mai groaznic meci în care am simţit că arbitrul şi-a făcut datoria într-o singură direcţie.

Fiecare fault în zona careului lor nu era fault. Oaidă a luat roşu, dar înainte a fost fault clar la Rrahmani, nici măcar nu se verifică. Fault în prima repriză la Krasniqi, n-a dat. Oaidă, acelaşi fault, îi dă galben. E clar!

Noi am atacat, am avut şuturi spre poartă, şuturi deviate, nu ştiu câte cornere. Mergem înainte. Trebuia să dăm gol primii. Dacă marcam primii, le dădeam cinci!

Atmosfera nu a fost ca la teatru. Atmosfera a fost supărătoare dată fiind situaţia în care ne aflăm, ce s-a întâmplat cu liderul galeriei, cu unii suporteri, chiar şi cu Daniel Niculae.

Normal că ne apasă. Ne-am gândit la ei şi ne pare foarte rău că n-am făcut un meci bun, dar nimeni nu poate spune că nu ne-am dorit.

Când nu ţi se dă niciun fault, normal că eşti agresiv (n.r. se referă la Farul), normal că nu iei niciun galben şi normal că vii cu talpa sus.

Vă pot arăta pe tibia mea ce crampoane am şi nici măcar un gest de fault! Nu pot cataloga ca o înfrângere pentru că n-am jucat 11 contra 11", a declarat Paul Iacob, după meci.

În clasamentul play-off-ului FCSB este lider cu 32 de puncte şi încă nu a jucat în această etapă, Rapid ocupă locul secund, cu 28 de puncte, iar Farul se află pe poziţia a patra, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidpaul iacobsuperliga 

viewscnt
Articole similare