Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, convins de un fost patron din Superligă să investească?! ”Am fost o voce”

Dan Şucu, convins de un fost patron din Superligă să investească?! ”Am fost o voce”

Superliga

Comentarii

Dan Şucu a reuşit să o transforme pe Rapid într-una dintre cele mai puternice echipe din Superligă. Omul cu banii din Giuleşti a făcut investiţii serioase la echipă, iar suporterii vişinii au început să viseze la primul titlu după 21 de ani de secetă.

Rrahmani, Petrila, Burmaz, Krasniqi sau Aioani sunt doar câteva dintre numele grele transferate de Rapid în ”era Dan Şucu”, iar lotul giuleştean este, la momentul actual, cel mai puternic din Superligă, în opinia multor specialişti din România.

”Am reuşit!” L-a convins Marian Iancu pe Dan Şucu să investească prin declaraţiile sale? 

Marian Iancu, unul dintre cei drastici contestatari ai lui Dan Şucu, a recunoscut că patronul Rapidului a schimbat faţa echipei în acest sezon prin investiţiile sale. Fostul patron al lui Poli este de părere că declaraţiile sale acide din trecut reprezintă unul dintre motivele pentru care Şucu a început să se gândească mai bine la transferurile şi investiţiile pe care să le facă la Rapid.

”(n.r. Parcă l-aţi motivat pe Dan Şucu. A început să mai aducă fotbalişti, să scoată bani din buzunar) Mi-am făcut datoria de rapidist,  ţinând cont şi de experienţa mea. Am fost o voce, şi datorită media am reuşit să îi arătăm calea cea bună.

Este un om bun, nu este de rea-credinţă. Nu ştiu ce a fost în capul lui de nu a investit mai nimic. A încercat să păcălească fotbalul, iar fotbalul nu prea îl păcăleşti.

A înţeles mai greu, dar a înţeles şi, în loc să investească în vara trecută să câştige campioantul, în iarnă s-a speriat, a renunţat la atacant (n.r. - Dugandzic). 

Echipa arată din ce în ce mai bine”, a spus Marian Iancu la SportTotalFM.

Marian Iancu a fost la conducerea celor de la Poli Timişoara în perioada 2005-2011, când formaţia bănăţeană era una dintre cele mai importante din România. Ulterior, omul de afaceri a fost trimis la închisoare, petrecând opt ani în spatele gratiilor. Acesta a fost eliberat în 2022.

În cei şase ani petrecuţi la şefia grupării de pe Bega, Iancu a plătit aproximativ 21,5 milioane de euro în schimbul a 101 jucători. 

 

Afla mai multe despre: marian iancudan şucurapidpoli timişoara 

viewscnt
Articole similare