Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Louis Munteanu, mesaj războinic pentru rivale după ce a făcut spectacol cu Rapid: ”Nu mai avem presiune, dar nu ne vom da la o parte”

Louis Munteanu, mesaj războinic pentru rivale după ce a făcut spectacol cu Rapid: ”Nu mai avem presiune, dar nu ne vom da la o parte”

Farul Constanța

Comentarii

Louis Munteanu, autorul golurilor Farului la meciul cu Rapid, speră să fie şi în acest sezon golgeterul play-off-ului, iar echipa sa să se califice în cupele europene.

„Noi nu mai avem presiune dar asta nu înseamnă că ne vom da la o parte. A fost o seară perfectă! Ambele pase au fost foarte bune, le mulţumesc! Sunt fericit că am reuşit să marchez în această seară, mai ales lui Aioani, este fratele meu, ca să zic aşa.

Chiar glumeam pe seama asta. Îi dădeam mesaje în fiecare dimineaţă: Mariane, vezi că îţi dau gol! Şi uite că dacă îţi doreşti, lucrurile vin! Probabil că i-am luat moralul. Am făcut o partidă foarte bună şi s-a văzut asta pe teren. Ne-am propus să fim în cupele europene, vrem să mergem de la meci la meci la victorie, nu avem presiune şi asta s-a văzut în jocul nostru.

Aşa a fost şi anul trecut, în play-off am fost decisiv. Sper să fiu şi anul acesta golgeterul play-off-ului”, a declarat Louis Munteanu.
 
 

Afla mai multe despre: superligafarulrapid 

viewscnt
Articole similare