Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a explicat în ce condiţii ar fi de acord cu legalizarea pirotehniei: ”E foarte simplu” Cu ce materiale nu este de acord oficialul FCSB: ”Pentru ce?” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a explicat în ce condiţii ar fi de acord cu legalizarea pirotehniei: ”E foarte simplu” Cu ce materiale nu este de acord oficialul FCSB: ”Pentru ce?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, şi-a declarat susţinerea necondiţionată faţă de omologul său de la Rapid, Daniel Niculae, cercetat în stare de libertate, în calitate de suspect, într-un dosar legat de organizarea unui grup infracţional, la care au aderat mai multe persoane şi care avea drept scop introducerea şi folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal.

Mihai Stoica, prezent în studioul Orange Sport, a susţinut că este fanul spectacolelor pirotehnice, mai exact cele care în care materialele se consumă în peluze, nu şi pe teren.

Mihai Stoica vine cu o soluţie care ar putea mulţumi pe toată lumea: ”E foarte simplu”

”Cu o firmă de specialitate, care se ocupă cu spectacole piortehnice. Cu promisiuni clare de la suporteri că nu vor ajunge în teren. E foarte simplu să vii cu câteva găleţi de nisip, în peluză, să le stingi.

Cred că toată lumea va ieşi bine din chestiea asta. Va fi specatocol. Vezi unele pe la Basel. Ce-au făcut. Şi prin Danemarca. Sunt super. Mi se pare extraordinar de frumos în tribună. Nu mi se pare ok în teren.

Nu sunt riscuri pentru că ultraşii, când promit ceva se ţin de cuvânt. Nu vor să fie interzişi pe stadion. Crede-mă, nu se va întâmpla aşa ceva, dacă va fi o înţelegere. Cunosc fenomenul ultras, oamenii se ţin de cuvânt. (n.r. - Aţi vota ce a zis domnul Burleanu) Indiscutabil, cu două mâini.

Pe mine altceva mă frapează: de ce trebuie să dea cu petardele alea? Alea care bubuie îngrozitor. Pentru ce? Nu e niciun spectacol să-ţi sară capul de pe umeri”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligă 

viewscnt
Articole similare