Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a bătut Hagi pe Bergodi chiar în Giuleşti: ”Am revenit la origini. Asta s-a văzut”. Obiectivul în play-off setat la Farul

Cum l-a bătut Hagi pe Bergodi chiar în Giuleşti: ”Am revenit la origini. Asta s-a văzut”. Obiectivul în play-off setat la Farul

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a tras concluziile după victoria pe care Farul Constanţa a reuşit-o pe terenul celor de la Rapid Bucureşti.

Rapid a pierdut duelul cu Farul Constanţa, scor 1-2, în primul meci din play-off-ul Superligii României.

Campioana României a dat lovitura în Giuleşti prin ”dubla” lui Louis Munteanu (23, 56). Giuleştenii au reuşit doar să reducă din diferenţă în ultimele minute, prin penalty-ul transformat de Albion Rrahmani (85).

Hagi, concluzii după victoria Farului în Giuleşti: ” Îmi doresc mai mult”

La finalul meciului, Gică Hagi şi-a felicitat jucătorii şi a precizat că a fost cea mai bună evoluţie din deplasare a echipei sale în acest sezon.

”Ştiam că întâlnim cea mai în formă echipă. Sunt buni în atac, dar ne-am apărat foarte bine şi am atacat cum trebuie. Am făcut ce trebuie. E greu să câştigi în Giuleşti, dar le transmit tuturor felicitările mele.

Ne-a trecut presiunea. Anul trecut am făcut un lucru mare, incredibil, am ieşit campioni. Acum nu mai avem vreo presiune, asta s-a văzut. Am revenit la origini. Avem copii talentaţi. Avem o academie bună.

Rapid era foarte bună. Juca acasă, stadion propriu, ştiu fotbal, pasează repede, au jucători de combinaţii, rapizi. Probabil, a fost cel mai bun meci al nostru din deplasare.

(n.r. despre obiectiv) Vom vedea. Abia am început. Dacă batem FCSB, bineînţeles. Ne trebuie victorii. Îmi doresc mai mult. Uşor, uşor, dar trebuie să avem răbdare.

Louis marchează, ştie jocul, dar mai are de învăţat. Cojocaru e bun, talentat, încă nu are continuitate la antrenamente. Trebuie să mai înveţe”, a declarat Hagi, după meci.

În clasamentul play-off-ului FCSB este lider cu 32 de puncte şi încă nu a jucat în această etapă, Rapid ocupă locul secund, cu 28 de puncte, iar Farul se află pe poziţia a patra, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: farulgica hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare