Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Dumiter, analiză dură după Sepsi-Voluntari 4-0: ”Arătăm jalnic! Trebuia să fim mai sus în clasament”

VIDEO | Andrei Dumiter, analiză dură după Sepsi-Voluntari 4-0: ”Arătăm jalnic! Trebuia să fim mai sus în clasament”

Fotbal

Comentarii

Sepsi a învins-o pe FC Voluntari, scor 4-0, luni, într-o partidă din etapa a 29-a din Superligă.

Golurile covăsnenilor au fost marcate de Marius Ştefănescu (min. 10 pen, 61), Kevin Varga (min. 52) şi Cosmin Matei (min. 58). 

Andrei Dumiter, după o nouă înfrângere a celor de la Voluntari: ”Chiar nu mai am cuvinte!”

În urma acestui rezultat, Sepsi a urcat pe locul 7, cu 40 de puncte, în timp ce FC Voluntari se menţine pe locul 14, cu 27 de puncte. 

FC Voluntari a bifat a patra înfrângere consecutivă în Superligă, iar jucătorii lui Nicolae Dică sunt ameninţaţi serios de locurile direct retrogradabile în Liga 2.

Chiar nu mai am cuvinte, este foarte dureros pentru noi. La pauză a fost 1-0. Am avut acea triplă şansă, de a face 1-1. Şi înainte am avut o ocazie destul de bună, prin Adam Nemec. Nu am reuşit să marcăm. Din păcate, am pierdut la un scor foarte mare.

Sincer, nu ştiu. Nu-mi explic. Aş fi vrut să fiu pe teren să-mi ajut echipa. Sunt nişte lucruri pe care domnul antrenor le-a gândit la pauză. A schimbat, a crezut că face ce e mai bine pentru echipă, dar, din păcate, nu i-a ieşit.

Sunt schimbat, da. E decizia antrenorului. Eu, cât stau pe teren, încerc să-mi ajut echipa prin cât mai multe faze reuşite. Aşa s-a decis la pauză.

Cred că toţi trebuie să schimbăm ceva la noi. Este ceva ce nu ne face bine şi fiecare meci duce la acelaşi deznodământ, să pierdem.

Suntem acolo pe ultimele locuri. Cred că nu este locul nostru acolo, dar din ce arătăm pe teren... .

Nu ştiu ce să zic. Nu pot să-mi dau eu cu părerea. Eu încerc să-mi fac treaba pe teren cât mai bine. Avem un lot destul de bun, cu care ar fi trebuit să fim mai în faţă, dar ce arătăm pe teren este jalnic.

Mai cred în salvare, normal. Cred că putem să ne salvăm direct, fără baraj, dar asta ţine doar de noi şi de staff-ul tehnic”, a declarat Andrei Dumiter, la finalul meciului cu Sepsi.

Afla mai multe despre: dumitersepsi-voluntarinicolae dica 

viewscnt
Articole similare