Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona s-a calificat în optimi după vizita de la Torino. Italienii aşteaptă ultima etapă. Aici ai REZUMATUL!

VIDEO | Barcelona s-a calificat în optimi după vizita de la Torino. Italienii aşteaptă ultima etapă. Aici ai REZUMATUL!
Comentarii

Juventus - Barcelona, meciul serii din UEFA Champions League, s-a dovedit a fi mult mai modest decât ne aşteptam cu toţii. În afară de bara lui Rakitic şi de faza din ultimele minute când Juventus putea da lovitura, n-am avut alte faze importante. După acest 0-0, Barcelona şi-a rezolvat calificarea în ”optimi”, în timp ce italienii vor aştepta ultima etapă pentru a-şi afla soarta. În ultima rundă, Juventus o va înfrunta pe Olympiacos, în timp ce catalanii vor juca împotriva lusitanilor de la Sporting.

Juventus - Barcelona 0-0

Cu două etape rămase până se trage cortina peste grupele Champions League, Juventus primeşte vizita Barcelonei într-un duel care se anunţă a fi deosebit de interesant. Catalanii au amintiri neplăcute cu stadionul din Torino, pierzând cu 3-0 sezonul trecut şi părăsind astfel competiţia. 

Catalanii ocupă prima poziţie a grupei D, cu 10 puncte, în timp ce Juventus le suflă în ceafă de pe poziţia a doua, cu 7 puncte. Ambele vin după egaluri, 0-0 cu Olympiakos, în cazul Barcelonei şi 1-1 cu Sporting pentru torinezi. Statistica este de partea formaţiei lui Ernesto Valverde în ceea ce priveşte duelurile directe, Barcelona câştigând 3 din ultimele cinci partide jucate împotriva lui Juventus. Italienii s-au impus într-o singură partidă, anul trecut, iar cealaltă s-a încheiat la egalitate.

JUVENTUS - BARCELONA, DECLARAŢII ANTRENORI

”Nu va fi uşor! Juventus este un adversar dificil, cu calităţi ofensive impresionante. Probabil vor începe meciul în forţă, dorind să şteargă acel 3-0 din meciul tur. Şi noi vrem să răzbunăm acel 0-3 de anul trecut!” - Ernesto Valverde, antrenor Barcelona.

”Este un meci important şi dificil în acelaşi timp, de care depinde calificarea noastră în optimi! Barcelona nu mai e cea de anul trecut. Este o echipă mult mai pragmatică, ce se apără mult mai bine. Drept dovadă, nu au nicio înfrângere în 14 partide şi au primit doar 2 goluri!” - Massimiliano Allegri, antrenorJuventus.

LIVE VIDEO JUVENTUS - BARCELONA. ECHIPE PROBABILE

Juventus: Buffon - De Sciglio, Barzagli, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Matuidi - Cuadrado, Higuaín, Dybala

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Paulinho, Busquets, Rakitić, Iniesta - Messi, Suárez.

JUVENTUS - BARCELONA ÎN LIGA CAMPIONILOR. COTE PARIURI

Cotele la pariuri pentru Juventus - Barcelona, meciul transmis live de Telekom Sport 1, sunt cât de cât echilibrate. Catalanii sunt consideraţi favoriţi, cota pentru o victorie a Barcelonei în deplasare fiind de 2.55. Un succes al torinezilor pe teren propriu este cotat cu 3.00, în timp ce un egal are cea mai mare cotă la casele de pariuri: 3.40!

Afla mai multe despre: juventusbarcelonachampions leagueliga campionilor,  

viewscnt
Articole similare