Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool - Crystal Palace 0-1. Klopp, adio titlu? ”Cormoranii” se împiedică din nou în Premier League

VIDEO | Liverpool - Crystal Palace 0-1. Klopp, adio titlu? ”Cormoranii” se împiedică din nou în Premier League

Premier League

Comentarii

Liverpool a fost învinsă total neaşteptat pe teren propriu de londonezii de la Crystal Palace şi rămâne pe locul 3 în Premier League.

Liverpool, eşec ruşinos pe teren propriu. Crystal Palace i-a venit de hac lui Klopp

Crystal Palace s-a impus surprinzător, în deplasarea de pe Anfield Road, cu Liverpool, scor 1-0, în etapa a 33-a din Premier League.

Londonezii au deschis scorul la Liverpool în minutul 14, când a înscris Eberechi Eze. Echipa lui Oliver Glasner a ţinut apoi de rezultat, în ciuda asediului pe care gazdele l-au susţinut la poarta lui Dean Henderson.

Liverpool pierde puncte importante în lupta pentru titlu, rămânând pe locul al treilea în Premier League, cu 71 de puncte, în timp ce Crystal Palace se află pe 14, cu 33 de puncte.

Într-un alt meci al etapei a 33-a, Fulham s-a impus cu 2-0 la West Ham United. ”Dubla” lui Andreas Pereira a adus victoria pentru trupa lui Marco Silva.

Brazilianul a înscris în minutele 9 şi 72, iar Fulham ocupă poziţia a 12-a, cu 42 de puncte, în timp ce West Ham este pe locul 8, cu 48 de puncte.

În finalul meciului, minutul 85, jucătorul lui West Ham George Earthy s-a accidentat la cap şi a fost transportat la spital în stare de inconştienţă.

Afla mai multe despre: premier leagueliverpoolcrystal palace 

viewscnt
Articole similare