Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester United - Tottenham Hotspur 2-2. Debut pentru Drăguşin. Meci spectaculos pe Old Trafford

VIDEO | Manchester United - Tottenham Hotspur 2-2. Debut pentru Drăguşin. Meci spectaculos pe Old Trafford

Premier League

Comentarii

Manchester United primeşte vizita celor de la Tottenham Hotspur într-un meci din etapa a 21-a din Premier League.

VIDEO | Manchester United - Tottenham Hotspur 2-2 (Hojlund 3, Rashford 40 / Richarlison 19, Bentancur 46)


Min 90+5. Final de meci.

Min 90+5. Ocazie United. McTominay are o mare şansă de a-i aduce toate cele trei puncte pentru gazde, dar finalizarea sa nu ajunge în plasa porţii lui Vicario.

Min 89. Schimbare Spurs. Iese van de Ven, accidentat, intră Emerson Royal.

Min 84. Schimbare Spurs. Intră Drăguşin, iese Skipp. De acum, Tottenham joacă într-un sistem cu trei fundaşi centrali, românul nostru fiind fundaş central dreapta.

Min 62. Ocazie United. McTominay trimite pe lângă poarta lui Vicario.

Min 46. GOOOL Spurs. Bentancur aduce egalarea pe tabelă, după un assist al lui Werner. Romero are şi el o contribuţie majoră în marcarea acestui gol.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+3. Pauză.

Min 45+2. Ocazie Spurs. În urma unei lovituri de colţ, Romero trimite mingea în bară transversală. 

Min 44. Ocazie Spurs. Werner produce pericol la poarta adversă, dar fără succes.

Min 40. GOOOL United. Rashford înscrie cu un şut plasat. Gazdele, din nou în avantaj.

Min 38. Ocazie Spurs. Udogie respinge în bara propriei porţi, fiind aproape de un autogol de zile mari.

Min 31. Posibil penalty United. ”Diavolii” cer lovitură de la 11 metri. Nu se acordă nimic.

Min 19. GOOOL Spurs. Egalarea vine. Richarlison este cel care marchează cu o lovitură de cap,după un corner bătut de Porro, şi meciul este relansat.

Min 12. Ocazie Spurs. Oaspeţii sunt din nou periculoşi la poarta adversă, fiind aproape de egalare.

Min 11. Ocazie Spurs. Trupa lui Postecoglu atacă, iar Werner este periculos la poarta adversă.

Min 3. GOOOL Manchester United! Hojlund înscrie cu un şut superb, cu stângul, din careu!

Min 1. A început meciul!


Echipele de start:

  • Manchester United: Onana - Wan-Bissaka, Varane, Evans, Dalot - Eriksen, Mainoo - Garnacho, Fernandes, Rashford - Hojlund; Rezerve: Bayindir, Heaton - Antony, Casemiro, Forson, Kambwala, L. Martinez, Pellistri; Antrenor: Erik Ten Hag
  • Tottenham: Vicario - Pedro Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Hojbjerg, Bentancur, Skipp - Johnson, Richarlison, Werner; Rezerve: Forster - Austin, Emerson Royal, Drăguşin, Dorringhton, Donley, Santiago, Bryan Gil; Antrenor: Ante Postecoglou

UPDATE 17:30 | Radu Drăguşin este rezervă în meciul Manchester United - Tottenham.

La primul meci după transfer, fundaşul central român a fost lăsat pe banca de rezerve de antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglu.

Au fost anunţate echipele de start pentru meciul Manchester United - Tottenham.


Echipa antrenată de Erik Ten Hag traversează o perioadă dificilă în Premier League. "Diavolii roşii" sunt pe locul nouă în clasament şi se îndepărtează treptat de zona locurilor europene. Gruparea din Manchester a suferit o înfrângere la limită în etapa trecută, pe terenul unei echipe care se afla la ora partidei în zona retrogradării, Nottingham Forest.

În cazul unei înfrângeri cu Tottenham, echipa antrenată de Erik Ten Hag ar ajunge la 11 puncte în spatele echipei pe care o va găzdui astăzi, pe Old Trafford.

Revenirea lui Jadon Sancho la Borussia Dortmund sub formă de împrumut şi revenirea lui Sergio Reguilon la Tottenham sunt principalele mutări realizate de United, în această perioadă de mercato. Manchester United se află pe locul nouă în clasament, cu 31 de puncte după 20 de etape.

Tottenham Hotspur a fost mai activă pe piaţa transferurilor, echipa antrenată de australianul Ange Postecoglou şi-a asigurat serviciile lui Radu Drăguşin în această iarnă.

Londonezii l-au transferat pe Drăguşin în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, plus cinci milioane în bonusuri de performanţă, de la Genoa.

Tottenham s-a întărit şi în atac, "Turbo" Timo Werner, fotbalistul trecut pe la rivala Chelsea a revenit în Londra după o a doua experienţă în tricoul echipei la care s-a lansat, RB Leipzig.

Werner va juca în a doua jumătate a sezonului la Spurs, după înţelegerea celor două cluburi pentru un împrumut până la finalul sezonului, cu o opţiune de transfer permanent în valoare de 17 milioane de euro.

Tottenham nu se va putea baza pe doi jucători de bază în deplasarea de la Manchester, Heung-Min Son a făcut deplasarea în Qatar pentru Cupa Asiei, alături de naţionala Coreei de Sud în timp ce James Maddison lipseşte după o accidentare suferită în înfrângerea celor de la Tottenham în faţa lui Chelsea, scor 4-1.

VIDEO | Drăguşin şi Romero au făcut deplasarea la Manchester

 

 

Titularizarea lui Drăguşin la primul meci de la venirea sa la Tottenham este o posibilitate de luat în calcul, toate actele necesare pentru debutul său în Premier League au fost semnate la timp iar internaţionalul român are drept de joc şi s-a deplasat alături de lot, la Manchester.

Alături de Drăguşin s-a deplasat şi Cristian Romero, fundaşul central argentinian, câştigător de Cupă Mondială, incert pentru partida cu United după o accidentare suferită luna trecută.

Afla mai multe despre: premier leaguespursmanchester unitedtottenham hotspurradu dragusin 

viewscnt
Articole similare