Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tricolorii lui Edi Iordănescu au fost vizitaţi de Mircea Lucescu înainte de plecarea la Madrid

VIDEO | Tricolorii lui Edi Iordănescu au fost vizitaţi de Mircea Lucescu înainte de plecarea la Madridgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

După remiza de pe Arena Naţională contra reprezentativei din Irlanda de Nord, scor 1-1, echipa naţională a României se pregăteşte de duelul contra Columbiei.

Mircea Lucescu, alături de naţionala României înainte de plecarea la Madrid

FRF a postat drumul tricolorilor de la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia până la Madrid, oraşul în care mâine vom juca împotriva Columbiei.

 După un zbor de aproape 4 ore, tricolorii au ajuns în capitala Spaniei, la Madrid, şi s-au cazat la hotelul Melia Barajas. Marţi, de la 21:30 (o oră mai devreme în Spania), tricolorii vor întâlni Columbia pe stadionul Civitas Metropolitano.

  • De pe teren a lipsit Florin Tănase, după ce la antrenamentul de sâmbătă a acuzat probleme musculare. Tricolorul a efectuat duminică un RMN care a arătat că nu a suferit o leziune musculară şi va face deplasarea pentru meciul cu Columbia de marţi, 26 martie, 21:30. 

Înainte de plecarea în Spania, cei de la FRF au postat o fotografie istorică pe căile oficiale de comunicare. Edi Iordănescu, actualul selecţioner al naţionalei României, a fost surprins în timp ce discuta cu doi antrenori de excepţie ai fotbalului românesc: Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: naţionala românieimadridcolumbia amical 

viewscnt
Articole similare