Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

10 ani de la înfiinţarea Viitorului. Gică Hagi va sărbători alături de fani în cadrul unui eveniment care va avea loc într-un mall din Constanţa

10 ani de la înfiinţarea Viitorului. Gică Hagi va sărbători alături de fani în cadrul unui eveniment care va avea loc într-un mall din Constanţa

Superliga

Comentarii

Viitorul va sărbători joi, de la 17:00, 10 ani de la înfiinţare, în cadrul unui eveniment organizat la City Park Mall Constanţa.

Au trecut 10 ani de la momentul în care Gică Hagi a înfiinţat o academie de fotbal şi ”Regele” şi-a propus atunci ca naţionala să fie alcătuită doar din jucători formaţi la Viitorul. La 10 ani distanţă, nu este foarte departe de ce şi-a propus. Mai mult, Viitorul a reuşit în acest timp să ajungă în Liga 1, să ia titlul, Cupa şi Supercupa României.

Joi, de la 17:00, Gică Hagi şi jucătorii Viitorului vor sărbători 10 ani de la înfiinţarea academiei, printr-un eveniment care va fi găzduit City Park Mall Constanţa, în magazinul oficial al sponsorului tehnic.

”FC Viitorul vă invită joi, 21 noiembrie, de la ora 17.00, la magazinul Nike din City Park Mall Constanţa pentru a sărbători împreună 10 ani de la înfiinţarea clubului! Managerul tehnic Gheorghe Hagi şi jucătorii Viitorului vă invită la o sesiune specială de autografe la un eveniment de la care nu vor lipsi surprizele pentru suporterii echipei constănţene. Mai multe amănunte în acest sens puteţi găsi şi pe pagina de Facebook a echipei noastre. Vă aşteptăm cu drag. Hai Viitorul!”, se arată în comunicatul emis de Viitorul.
 

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare