Experiențe împreună.
You are here:

15 milioane € pentru un fotbalist român. Fiorentina a contactat deja clubul: ”Este noul Ribery”

15 milioane € pentru un fotbalist român. Fiorentina a contactat deja clubul: ”Este noul Ribery”

Stranieri

Comentarii

Presa din Italia scrie că şefii Fiorentinei lucrează în această perioadă la transferul unui fotbalist român, pentru care ar plăti 15 milioane de euro. Este vorba despre Dennis Man şi jurnaliştii italieni scriu că Fiorentina i-a contactat deja pe cei de la Parma.

Daniele Prade, directorul sportiv al Fiorentinei, negociază în această perioadă transferul unui fotbalist român. Toscanii sunt impresionaţi de cât de bine s-a adaptat Dennis Man la fotbalul din Serie A şi vor să-l transfere de la Parma.

Însă totul depinde de situaţia Parmei. Transferul s-ar putea realiza numai dacă Parma va retrograda în Serie B, un lucru foarte posibil. Parma se află la 11 puncte de locul care i-ar putea asigura salvarea de la retrogradare, cu 6 etape înainte de finalul campionatului.

Fiorentina, gata să plătească 15 milioane de euro pentru un fotbalist român

Site-ul fantamaster.it scrie că Daniele Prade, directorul sportiv al Fiorentinei, caută un înlocuitor pentru Ribery, care ar urma să plece la Monza, club patronat de Silvio Berlusconi. Toscanii consideră că cel care s-ar potrivi cel mai bine profilului este Dennis Man, pe care Parma l-a transferat în iarnă de la FCSB în schimbul a 11 milioane de euro.

De altfel, Fiorentina l-a vrut şi în trecut pe fotbalistul român Dennis Man, însă n-au fost convinşi că merită preţul cerut de Gigi Becali. Acum, după ce l-au văzut cât de bine s-a adaptat la Parma, cei de la Fiorentina vor din nou să-l transfere pe Dennis Man. Parma l-ar putea ceda, însă numai dacă retrogradează:

”Cea mai activă pare a fi Fiorentina, care a solicitat deja informaţii proprietarului (n.r. Parmei). Ideea este un împrumut cu obligaţia de răscumpărare în anumite condiţii”, scriu cei de la fantamaster.it.

Sursa citată scrie că fotbalistul român Dennis Man ar putea fi cedat pentru maximul 15 milioane de euro şi Parma ar putea folosi banii pentru a convinge alţi jucători importanţi să rămână să joace şi în Serie B:

”Parma îi estimează preţul la 15 milioane de euro, dar ar putea scădea cu câteva milioane de euro. O cifră care i-ar permită clubului să strângă bani şi să aibă mai multă forţă de negociere pentru acei jucători precul Kucka şi Kurtic, pentru a încerca să-i păstreze şi să revină rapid în Serie A”, mai scriu cei de la fantamaster.it.

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă fotbalişti români şi a devenit jucător de bază la Parma: ”Avem mulţi tineri interesanţi, dar cel care a crescut cel mai mult a fost Dennis Man. Are un potenţial enorm [...] Poate deveni un jucător de top”, a spus Roberto D'Aversa, antrenorul Parmei.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...