Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

15 zile pentru patru transferuri la Barcelona. Aşa arată lista lui Ronald Koeman! Cine îl poate înlocui pe Suarez

15 zile pentru patru transferuri la Barcelona. Aşa arată lista lui Ronald Koeman! Cine îl poate înlocui pe Suarezgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona vrea să facă patru transferuri în următoarele 15 zile, scrie presa spaniolă.

Barca nu e gata de noul sezon, crede resa catalană. Prin urmare, mai toate ziarele din Spania recomandă sau vehiculează diverse nume de jucători care pot ajunge în curta vicecampioanei Spaniei.

Conform Diario Gol şi Sport, Eric Garcia de la Manchester City este fundaşul pe care Ronald Koeman l-a solicitat conducerii. Ar costa 18 milioane de euro, dar Barca se luptă cu Guardiola, pentru că tehnicianul vrea să-i prelungească acordul. Conform catalanilor, transferul lui Eric este o prioritate pentru conducerea clubului.

Al doilea pe lista catalanilor este tot un fundaş, dar unul de bandă dreapta. Hector Bellerin sau Sergino Dest sunt numele vehiculate de presa catalană pentru un transfer pe Camp Nou. 

Cu Arturo Vidal plecat la Inter şi cu Riqui Puig care va fi împrumutat, Barca încearcă să rezolve transferul lui Georginio Wijnaldum de la Liverpool, de asemenea la solicitarea antrenorului Ronald Koeman.

Cum şi Luis Suarez este ca şi plecat de la Barcelona, Koeman vrea şi un înlocuitor pentru el. Alesul pare să fie Memphis Depay, scrie presa spaniolă.

La 26 de ani, olandezul este gata de transferul vieţii. Problema este că Barecelona ar trebui să plătească 40 de milioane de euro pentru el, sumă pe care oficialii clubului nu sunt dispuşi să o aloce pentru această mutare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: koeman. eric garciadepay,  

viewscnt
Articole similare