Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

2.500 de euro pensie pentru Gigi Becali. Reacţia neaşteptată a patronului FCSB: ”Am muncit şi eu două luni şi jumate'”

2.500 de euro pensie pentru Gigi Becali. Reacţia neaşteptată a patronului FCSB: ”Am muncit şi eu două luni şi jumate'”

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a oferit o primă reacţie după ce a fost informat că va primi o pensie de 2.500 de euro, în urma mandatului de europarlamentar pe care l-a avut.

Pe 25 iunie, Gigi Becali a împlinit 63 de ani, moment în care a fost sunat de la Parlamentul European pentru a fi întrebat dacă vrea să primească pensia pentru mandatul de europarlamentar pe care l-a avut în perioada iulie 2009-decembrie 2012.

Patronul FCSB a oferit acum o primă reacţie despre această situaţie şi spune că vrea să încaseze pensia de la Parlamentul European, deoarece sunt nişte bani pe care el îi aduce în România.

2.500 de euro pensie pentru Gigi Becali. Prima reacţie a patronului FCSB: ”O să iau pensie şi de la statul român”

Gigi Becali a fost europarlamentar în perioada  iulie 2009-decembrie 2012, motiv pentru care, potrivit legislaţiei europene, are voie să primească pensie la vârsta de 63 de ani. Becali a împlini această vârstă pe 25 iunie 2021 şi tot atunci a fost sunat să fie întrebat dacă vrea sau nu să primească această pensie.

Într-o primă reacţie, Gigi Becali se declară încântat că va primi această pensie de 2.500 de euro. În plus, patronul FCSB susţine că va primi încă două pensii când va împlini 65 de ani.

Este vorba despre o pensie pentru mandatul de parlamentar pe care l-a avut în perioada octombrie 2012 - mai 2013 şi una de urmaş, din partea tatălui său, care a fost deportat de comunişti lângă Brăila.

”Păi, când am făcut 63 de ani, m-au anunţat că am vârstă de pensionare şi dacă accept pensie. Şi am zis ”da”, şi am trimis datele şi numărul de cont să-mi trimită banii, 2.500 de euro. Am muncit şi eu două luni jumate' în viaţa mea şi asta este... vezi, face Dumnezeu, nu ştim tainele lui.

Păi ăştia 2.500 de euro, de ce să-i las? Îi aduc în ţara mea şi îi dau la cine are nevoie. Ce am eu nevoie de 2.500 de euro? [...] Când o să fac 65 de ani, o să iau şi de la statul român, să vedem cât e.

Şi acum iau şi pensie de urmaş. Pentru că acum s-a dat lege să iei pensie de deportat. Şi iau 20 de milioane (n.r. 2.000 lei) pensie de urmaş de la tata, de deportat. Sunt primul pensionar român care aduce bani din Europa”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Interesant este că Gigi Becali este primul român care primeşte pensie de europarlamentar.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare