Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat ultima lovitură. Sumă uriaşă pentru finanţatorul FCSB: "Le-am spus oamenilor că nu-i păcăleşte nimeni"

Gigi Becali a anunţat ultima lovitură. Sumă uriaşă pentru finanţatorul FCSB: "Le-am spus oamenilor că nu-i păcăleşte nimeni"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi-a extins afacerile şi are planuri mari în următorii ani. El susţine că va obţine "sute de milioane de euro", după ce s-a lansat, deja, în imobiliare, alături de membri ai familiei.

Gigi Becali rămâne printre cei mai bogaţi români, deşi averea sa ar fi scăzut în ultimii ani. Potrivit Forbes România, omul de afaceri ar mai avea puţin peste 100 de milioane de euro, deşi s-a luptat pentru şefia clasamentului, în trecut. Totuşi, el anunţă că va reveni în forţă şi a găsit metoda prin care să-şi rotunjească încasările. 

Gigi Becali, afacere de "sute de milioane de euro"

Fotbalul nu l-a mai ajutat ca în trecut pe finanţatorul FCSB. Încasările din competiţiile europene au scăzut, după ce echipa nu s-a mai calificat în grupe, iar titlul în Liga 1 nu l-a mai câştigat din 2015. Totuşi, l-a vândut de la FCSB pe Dennis Man la începutul acestui an, în schimbul sumei de 11 milioane de euro şi a anunţat că suma nu va ajunge în conturile clubului. În sezoanele următoare are de gând să obţină bani importanţi de pe urma unor fotbalişti precum: Florinel Coman, Octavian Popescu, Olimpiu Moruţan, Darius Olaru sau Andrei Vlad. 

Între timp, omul cu banii de la FCSB şi-a găsit o nouă ocupaţie. A înfiinţat firma Becali Imobiliare, care are ca domeniu principal de activitate cel de agenţie imobiliară, iar el va avea rolul de consilier pentru fiicele sale şi ginerele său, care se vor ocupa de proiecte imobiliare. 

„Am început proiecte imobiliare şi cu prima fată, şi cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri şi înainte, dar acum piaţa a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e, şi atunci dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem. Dar ei fac (nr. fiicele şi ginerele), eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în faţa oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, că nu-i păcăleşte nimeni”, a declarat finanţatorul FCSB pentru Economica.net.

„Dacă cineva vinde cu 1.500 de euro metru pătrat, eu vând cu 200 de euro mai puţin decât toţi dezvoltatorii”, a adăugat afaceristul. Primele clădiri construite vor fi în Pipera, pe un teren deţinut de finanţatorul FCSB, mai susţine sursa citată. 

Gigi Becali are şi un proiect de suflet în Africa. El şi-a pus la bătaie banii şi ajută persoane cu posibilităţi reduse din Uganda, Burundi şi Rwanda.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbgigi becali imobiliareafacere gigi becaliavere gigi becali 

viewscnt
Articole similare