Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 echipe îl vor pe fotbalistul prea scump pentru Liga 1! Oferte exotice: jucătorul, liber să semneze

3 echipe îl vor pe fotbalistul prea scump pentru Liga 1! Oferte exotice: jucătorul, liber să semneze

Fotbal intern

Comentarii

Mike Cestor (29 de ani), liber după ce şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, e dorit de 3 echipe din MLS. Fundaşul central poate fi coleg cu Alexandru Măţan la Columbus Crew, dar şi alte două echipe din campionatul de fotbal din SUA sunt interesate de fotbalistul considerat de CFR prea scump pentru Liga 1.

3 echipe îl vor pe fotbalistul prea scump pentru Liga 1! Oferte exotice: jucătorul, liber să semneze

CFR Cluj a vrut să-i prelungească înţelegerea lui Mike Cestor, scadentă în vară, dar cu un salariu mai mic pentru fotbalist, aspect cu care francezul nu a fost de acord. Astfel, s-a ajuns la rezilierea contractului, dar Mike Cestor nu duce lipsă de oferte.

Cestor e dorit de FCSB şi U Craiova în Liga 1, în timp ce CFR Cluj îl consideră prea scump pentru România, dar fundaşul e dorit şi în străinătate. 3 echipe din MLS îl au pe listă pe Mike Cestor, fotbalistul care a jucat şi pentru Astra în Liga 1. Atlanta United, Columbus Crew şi Minnesotta United îl vor pe Mike Cestor, potrivit playsport.ro.

”Există anumite contacte în SUA, unde e în continuare deschisă perioada de transferuri”, a spus Mihai Joiţa, agentul lui Mike Cesator, potrivit sursei citate. La Columbus Crew, Mike Cestor ar putea fi coleg cu un fost advesar din Liga 1, Alexandru Măţan, fotbalistul crescut de Gică Hagi la propria academie.

Mike Cestor avea un salariu de 14.000 de euro la CFR Cluj, iar conducerea clubului îi cerea fotbalistului francez să-şi reducă pretenţiile financiare pentru a semna o nouă înţelegere. Fundaşul era dorit în continuare de Dan Petrescu, dar sub alţi termeni financiare, cu care francezul nu a fost de acord.

Mike Cestor, fotbalistul prea scump pentru Liga 1: "Niciun club din România nu-i poate satisface pretenţiile"

Deşi CFR Cluj l-a dorit pe Mike Cestor în continuare la echipă, salariul pe care îl avea fundaşul central a fost considerat prea mare. Ca atare, părţile s-au despărţit, iar Marius Bilaşco este convins că niciun club din Liga 1 nu poate oferi salariul pe care Mike Cestor îl doreşte.

”Cu Mike am reuşit să reziliem contractul. A susţinut tare că nu pleacă în România, că nu va juca în România. Pentru că, din ce mi-a spus, niciun club din Liga 1 nu poate să îi satisfacă pretenţiile financiare. De fapt acesta a fost şi motivul pentru care el nu a semnat prelungirea cu noi”, a spus Marius Bilaşco, conform playsport.ro.

  • Pisa, Leyton Orient, Boreham Wood, Woking, SAS Epinal, Astra şi CFR Cluj sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Mike Cestor
  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Mike Cestor în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: mike cestor ofertemike cestor oferte mlsmike cestor mlsmike cestor cfr clujmike cestor contract 

viewscnt
Articole similare