Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 oferte "bune" primite de Edi Iordănescu. Antrenorul i-a surprins pe toţi cu ce condiţii a pus

3 oferte "bune" primite de Edi Iordănescu. Antrenorul i-a surprins pe toţi cu ce condiţii a pus

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani) are 3 oferte "bune" după ce a plecat de la FCSB. Campion al României cu CFR Cluj în sezonul trecut, Edi Iordănescu e la mare căutare după ce s-a despărţit de echipa lui Gigi Becali, pe care a preluat-o la mijlocul lunii septembrie şi a pregătit-o până spre finalul lui noiembrie.

3 oferte "bune" primite de Edi Iordănescu. Antrenorul i-a surprins pe toţi cu ce condiţii a pus

Aventura lui Edi Iordănescu la FCSB s-a încheiat mai repede decât şi-ar fi dorit antrenorul, dar acesta nu duce lipsă de oferte după ce a rupt contractul cu echipa lui Gigi Becali. Iordănescu Junior are pe masă 3 oferte "bune" pentru a reveni pe banca tehnică, dar nu se grăbeşte să ia o decizie.

Edi Iordănescu pune condiţii înainte de a spune "da" şi a semna cu o nouă echipă, după scurta aventură de la FCSB. Liubliana Nedelcu, impresar, a dezvăluit că antrenorul are nu mai puţin de trei oferte de la echipe care îl vor, dar a dezvăluit şi ce condiţii pune Edi Iordănescu pentru a prelua vreuna dintre ele.

Fostul antrenor de la FCSB încearcă să asigure condiţii cât mai bune pentru jucătorii echipei pe care o va prelua înainte de a semna vreun contract. "Edi are oferte! Trei! Şi oferte bune! Ştiţi despre ce discută prima dată Edi când este vorba despre o ofertă? Analizează jucătorii!Condiţiile pentru jucători! Şi abia apoi vorbeşte despre el şi condiţiile lui! Pentru că Edi îşi doreşte performanţa! Iar antrenorii că el sunt din ce în ce mai rari!", a fost anunţul impresarei.

Edi Iordănescu a fost antrenor principal la FCSB între august şi noiembrie 2021, timp în care a înregistrat opt victorii în toate competiţiile, două egaluri şi o înfrângere.

Edi Iordănescu, îndepărtat de Gigi Becali de la FCSB

Deşi şi-a făcut un contract beton înainte de a semna cu FCSB, Edi Iordănescu a plecat fără să primească vreun ban din clauza de reziliere de 500.000 de euro trecută în înţelegerea pe care Gigi Becali nu a vrut să o citească. Deşi echipa a avut un parcurs foarte bun cu Edi Iordănescu, Gigi Becali n-a fost mulţumit de joc şi a criticat în mai multe rânduri acest aspect, fapt care l-a deranjat extrem de tare pe antrenor.

După mai multe contre prin presă, Edi Iordănescu şi Gigi Becali au rupt contractul, iar antrenorul a fost nevoit să plece de la echipă.

Afla mai multe despre: edi iordnescuoferteoferte edi iordanescuedi iordanescu 3 oferte 

viewscnt
Articole similare