Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie sinceră a lui MM Stoica în urma scandalului ce a dus la plecarea lui Iordănescu: ”Colaborarea noastră a fost fără cusur” | EXCLUSIV

Reacţie sinceră a lui MM Stoica în urma scandalului ce a dus la plecarea lui Iordănescu: ”Colaborarea noastră a fost fără cusur” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, MM Stoica a vorbit deschis despre plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB.

Venirea lui Edi Iordănescu la FCSB se anunţa ca intrarea într-o nouă eră pentru roş-albaştri, însă Gigi Becali a revenit la vechile obiceuri, iar echipa a revenit unde era acum şase luni.

Latifundiarul l-a făcut praf pe Budescu în presă şi a criticat dur jocul echipei, declaraţii în urma cărora Iordănescu jr. a depus notificare la club pentru a pleca cu clauza de 500.000 de euro stabillită în contract.

Conform înţelegerii dintre FCSB şi fostul său tehnician, Becali ar fi fost nevoit să îi plăteacă lui Iordănescu jumătate de milion de euro în cazul în care finanţatorul nu respecta anumite clauze, în legătură cu comenatriile şi criticile pe care latifundiarul e obişnuit să le facă prin presă.

După ce le-a încălcat, Iordănescu a ripostat, iar cei doi au intrat înttr-un scandal ce s-a soldat cu plecarea fostului antrenor al CFR-ului.

Reacţie sinceră a lui MM Stoica în urma scandalului ce a dus la plecarea lui Iordănescu

MM Stoica a vorbit despre despărţirea de tehnician şi a recunoscut că a avut parte de o colaborare ”fără cusur” cu acesta. Însă, patronul nu ar fi fost la fel de mulţumit de prestaţia lui Iordănescu, astfel că s-a produs ruptura.

Din declaraţiile lui Gigi, mă aşteptam că nu îi convine situaţia, regret, colaborarea mea cu Edi a fost fără cusur, doar am fost puţin dezamăgit că, după o zi în care am stat împreună, s-a terminat cu notificarea pe care a primit-o clubul, eu neştiind absolut nimic de asta, dar prea puţin ca să se deterioreze relaţiile, e un om care trăieşte pentru fotbal şi cred că va avea succes unde va merge.

Dacă discutăm strict prin prisma jocurilor şi felului în care ne-am exprimat, da, bineînţeles, cred că toată lumea, şi Edi era nemuţumit, dar era convins că în timp lucrurile se vor schimba in bine.

Nu am jucat ce trebuie, dar s-au făcut rezultate, sigur că până la urmă rezultatele primează pentru mine, pentru patron sunt foarte multe componente care trebuie să fie bifate”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare