Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 transferuri pentru noua Barca! Xavi face revoluţie: "Laporta a promis!". Numele de pe listă

3 transferuri pentru noua Barca! Xavi face revoluţie: "Laporta a promis!". Numele de pe listă

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona va face trei transferuri în ianuarie 2022, când perioada de mercato va fi deschisă, cu care începe reconstrucţia echipei din temelii. Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, i-a promis lui Xavi (41 de ani) două transferuri tari, în afara lui Dani Alves (38 de ani), transfer deja realizat.

3 transferuri pentru noua Barca! Xavi face revoluţie: "Laporta a promis!". Numele de pe listă

Barcelona a ajuns în Europa League, fiind eliminată din grupele UCL după o înfrângere umilitoare cu Bayern (0-3), iar catalanii au început deja reconstrucţia. Xavi a semnat sentinţa pentru 4 jucători, care vor pleca de la echipă, dar Joan Laporta i-a promis antrenorului două transferuri, în aafara lui Dani Alves (38 de ani), care e deja parafat şi se antrenează cu trupa de pe Camp Nou.

Potrivit jurnaliştilor Sique Rodriguez şi Santi Ovallde la SER, Joan Laporta i-a promis lui Xavi două transferuri improtante cu care să poată concura din nou la nivel înalt. În birourile de pe Camp Nou impresia e că în şase luni se va pune bazele unei echipe competitive, care să redevenă un reper în Europa.

În afara lui Dani Alves, al cărui transfer e deja făcut şi anunţat oficial de mai multă vreme, numele de pe lista lui Joan Laporta sunt Ferran Torres (21 de ani) de la Manchester City, cu care Barcelona are deja o înţelegere şi în prezent negociază cu şefii "Cetăţenilor" şi Arthur Cabral (23 de ani), un atacant goleador care marchează pe bandă rulantă în Elveţia, la FC Basel.

Barcelona e gata să plătească 50 de milioane de euro pentru transferul lui Ferran Torres de la Manchester City şi 20 pentru Arthur Cabral, omul care marcat 27 de goluri şi a livrat opt pase de gol în 28 de meciuri pentru FC Basel.

Catalanii au ajuns în Europa League după ce n-au putut accede în fazele eliminatorii din Liga Campionilor dintr-o grupă cu Bayern, Benfica şi Dinamo Kiev.

Afla mai multe despre: xavitransferuriferran torresarthur cabralbarcelonalaporta 

viewscnt
Articole similare