Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 transferuri tari pe care Newcastle vrea să le facă în iarnă! Surprize mari pe listă

3 transferuri tari pe care Newcastle vrea să le facă în iarnă! Surprize mari pe listă

Premier League

Comentarii

Newcastle United vrea să facă trei transferuri importante în perioada de mercato din iarnă, anunţă presa internaţională.

Clubul Newcastle a fost cumpărat de Fonul Public de Investiţii din Arabia Saudită

Premier League a aprobat joi preluarea clubului Necastle de Fondul Public saudit de Investiţii (PIF), după ce a primit "asigurări obligatorii din punct de vedere juridic" că statul saudit nu va controla clubul, informează BBC. Newcastle intră astfel în galeria marilor grupări deţinute de investitori din Zona Golfului, ca PSG şi Manchester City. Clubul fondat în 1982 era deţinut din 2007 de miliardarul britanic, Mike Ashley.

3 transferuri tari pe care Newcastle vrea să le facă în iarnă

Următorul pas pe care noii acţionari ai clubului ar urma să-l facă este acela de a întări echipa ”Coţofenelor”. Deja se vehiculează că Antonio Conte ar putea prelua banca tehnică a echipei de la Steve Bruce, iar mai nou, au fost aruncate pe piaţă şi primele nume importante de achiziţii pe care Newcastle vrea să le facă încă din iarnă.

Potrivit Fichajes.net, primul nume important pe care Newcastle vrea să-l transfere este cel al lui Keylor Navas, portarul lui Paris Saint-Germain. Acesta ar putea fi uşor achiziţionat de la gruparea franceză, care vrea să mizeze pe viitor pe italianului Gianluigi Donnarumma.

Al doilea nume important este cel al lui Philippe Coutinho, jucătorul celor de la Barcelona. Potrivit sursei citate, Coutinho este dispus să revină în Premier League, iar Barcelona dispusă să-l vândă.

Potrivit Sport, noii şefi de la Newcastle au discutat deja cu Philippe Coutinho pentru a-l convinge, acum câteva luni, când încă tranzacţia pentru preluarea clubului nu se făcuse. Sursa citată nu pomeneşte nimic despre vreo sumă de transfer sau de vreo ofertă pe care Newcastle ar fi gata să o facă Barcelonei, însă e foarte posibil ca şefii echipelor să se pună la masa negocierilor în ianuarie 2022, când se va deschide o nouă fereastră de transferuri.

Philippe Coutinho a strâns 96 de meciuri, 23 de goluri şi 14 pase de gol pentru FC Barcelona din ianuarie 2018 şi până acum.

În fine, achiziţia cea mai importantă ar putea fi Mario Icardi, tot de la Paris Saint-Germain. Argentinianul traversează un moment mai puţin plăcut la PSG şi îşi caută, se spune, deja, o nouă echipă. Ar putea fi marea lovitură a iernii pe care Newcastle o poate da în viitoarea perioadă de transferuri.

 

Afla mai multe despre: icardikeylor navascoutinhonewcastle 

viewscnt
Articole similare