Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 sfaturi de la specialişti în pariuri sportive online

5 sfaturi de la specialişti în pariuri sportive onlinegalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE | "Nu este imposibil să faci bani la pariuri sportive online pe termen lung" – cel puţin asta susţin specialiştii. Totuşi, există o serie de condiţii pe care orice parior trebuie să le îndeplinească pentru a putea aspira la un asemenea obiectiv îndrăzneţ.

Mai jos vei găsi o serie de sfaturi inedite, primite de la tipsteri experimentaţi din cadrul comunităţii pariorilor din România, care te vor ajuta să-ţi începi drumul spre succes cu dreptul:

1. Nu lua nimic de-a gata în pariuri sportive online – Nu există nici strategii infailibile şi nici tipsteri care să nu aibă serii negative şi să mai prindă câte o lună negativă.

O strategie care îi aduce profit cu tona unui parior poate la fel de bine să-i falimenteze pe alţi 90 care încearcă să o copieze. Da, nu există o constantă care să asigure succesul în pariuri sportive. Dacă ar exista, n-am mai avea agenţii de pariuri sportive online la care să pariem, nu?

Acelaşi lucru este valabil şi în cazul tipsterilor. Nu vorbim despre acei escroci care pretind că au informaţii din interior despre meciuri trucate, pe care orice pasionat de pariuri sportive online ar trebui să-i evite, ci de cei oneşti: Ei bine, nici măcar pariorii de top din lume, care trăiesc din această meserie, nu se pot lăuda cu un palmares invincibil. Fiecare specialist mai prinde câteva o perioadă proastă din când în când, iar acest lucru este normal. Variaţia rezultatelor face parte din lumea jocurilor de noroc.

2. Gândeşte-te bine dacă dispui de suficienţi bani şi timp pentru a-ţi putea împlini aşteptările financiare în mod realist.

Dacă vrei să investeşti 500 RON şi să câştigi 1500 RON lunar, plasând câteva zeci de pariuri, înseamnă că nu ai înţeles cum stă treaba cu pariurile sportive. Cei mai buni tipsteri din industrie se mulţumesc cu un randament al investiţiei de 5%, adică la fiecare bancă întreagă jucată (în cazul nostru 500 RON), aşteaptă un profit de 5%. Bineînţeles, vorbim de o medie pe termen lung şi nu de rezultate fixe, lună de lună.

Gândeşte-te că dacă vei obţine, în medie, un profit de 1% pe zi, la sfârşit de lună vei avea un bankroll mai mare cu 30 de procente, adică de 6 ori mai mult decât dobânda anuală pe care ţi-ar da-o orice bancă comercială!

3. Orice ai face, înregistrează-te la mai mulţi operatori – Nu ai nici un motiv să nu o faci!

Cotele caselor de pariuri online diferă şi se schimbă în permanenţă. De aceea, este crucial să profite de acest lucru orice persoană care speră să devină un parior iscusit. Da, câştigul acela aparent insignifiant de 1-2% îl poate ajuta pe parior să treacă pe plus la sfârşit de lună, fără să facă nimic în plus.

Dacă vrei să ai şansa de a deveni un parior de succes trebuie să profiţi la maxim de cotele din piaţa de pariuri sportive online – inclusiv de cele de pe Betting Exchange – dar şi de ofertele speciale care te pot ajuta să-ţi rotunjeşti profitul şi să-ţi măreşti şansele de câştig.

4. Joacă numai pariuri individuale, chiar dacă în primă fază nu ţi se pare deloc satisfăcător.

Sfaturile la pariuri sportive online pot fi urmate cu succes numai de către cei care joacă pariuri individuale. Altfel, profitul pe termen lung este foarte puţin probabil din punct de vedere matematic: practic, marja de câştig a operatorului se multiplică cu fiecare selecţie adăugată pe bilet.

Pentru început, poţi să-ţi faci biletul ca de obicei, urmând ca la final să joci toate acele ponturi în mod individual. Da, nu vei avea nevoie de un procent de 100% de ponturi bune pentru a câştiga. Şi mai mult decât atât, vei câştiga mult mai des şi rezultatele tale se vor îmbunătăţi deîndată.

5. Stabileşte-ţi un număr maxim de ponturi pe zi şi un profit ţintă pentru a putea rezista mai uşor tentaţiei de a juca la recuperare.

Nu există parior care să nu fi avut niciodată o astfel de experienţă: să piardă mai multe pariuri consecutive şi apoi să mărească miza, în speranţa de a-şi recupera imediat pierderile, pentru ca apoi să-şi epuizeze soldul. Soluţia este simplă (în teorie): ia o pauză de la pariuri sportive online atunci când traversezi o serie negativă şi te simţi tulburat emoţional.

În plus, pe lângă tentaţia de a juca la recuperare mai există şi opusul acesteia, şi anume sentimentul de invincibilitate care te face să mizezi pe anumite pronosticuri cu o prea mare lejeritate.

Indiferent de care ar fi tentaţia, ar fi indicat să-ţi stabileşti un număr maxim de ponturi pe care poţi să le joci într-o zi. Astfel, îţi va fi mai uşor să accepţi înfrângerile şi să nu te laşi frământat de momentele nefaste. Totodată, stabileşte-ţi un profit zilnic, săptămânal sau lunar, iar atunci când atingi respectiva ţintă fă bine şi opreşte-te până la următorul termen.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ponturi sportivepariuri 

viewscnt
Articole similare