Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A apărut o controversă cu ultima fotografie a lui Maradona. Doctorul lui Diego şi-a cerut scuze pentru că a postat acestă poză: “Îmi ofer scuzele celor care s-au simţit jigniţi”

A apărut o controversă cu ultima fotografie a lui Maradona. Doctorul lui Diego şi-a cerut scuze pentru că a postat acestă poză: “Îmi ofer scuzele celor care s-au simţit jigniţi”

Fotbal

Comentarii

Doctorul personal al lui Diego Maradona, Leopoldo Luque, a fost criticat pentru ultima fotografie postată cu marele fotbalist argenitinian.

Răspunsul doctorului la criticile primite

În urma postării lui Leopoldo Luque cu o fotografie alături de Diego Maradona, oamenii l-au criticat pe doctorul care l-a operat cu succes pe fostul Campion Mondial.

Luque a ţinut să-şi ceară iertare pe şi a menţionat că nu a vrut niciodată să jignească pe cineva cu acea poză, mai ales pe Maradona şi familia acestuia.

"Mai întâi vreau să-mi cer scuze celor care s-au simţit jigniţi. Nu am avut niciodată intenţia de a genera niciun fel de conflict.", a spus medicul personal al argentinianulu

"Am crezut că este o imagine care avea să o şteargă pe cealaltă pe care Diego o lăsase în ziua meciului împotriva lui Patronato. Am crezut că această fotografie va avea o acceptare foarte bună din partea tuturor, dar nu a fost aşa. Aşadar, îmi ofer scuze celor care s-au simţit jigniţi, au criticat sau au crezut că fotografia nu este potrivită.", a spus Luque

În privinţa publicării fotografiei, Leopoldo a menţionat faptul că la acea vreme Diego Maradona a fost de acord cu postarea ei pe social media. Doctorul a mai menţionat şi faptul că el şi Diego aveau multe poze împreună, iar că cele mai multe au fost făcute la insistenţa lui Maradona.

Afla mai multe despre: diego maradona 

viewscnt
Articole similare