Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A bătut-o pe Manchester United, dar s-a făcut de râs în Cupa Angliei. Ce contraperformanţă a reuşit Watford

A bătut-o pe Manchester United, dar s-a făcut de râs în Cupa Angliei. Ce contraperformanţă a reuşit Watford
Comentarii

Înaintea finalului de an, Watford a reuşit să surprindă pe toată lumea în momentul în care a reuşit să o învingă în Premier League pe Manchester United, scor 2-0. Penultima clasată din Anglia s-a încurcat însă în Cupă, după un meci thriller cu o echipă din al treilea eşalon.

Deşi este pe locul 19 în Premier League, Watford părea să aibă parte de un meci facil în turul trei al FA Cup.  „Viespile” au dat peste formaţia care evoluează în League Two, Tranmere Rovers.

Până în minutul 65, lucrurile decurgeau excelent pentru gazde. Tabela arăta încă din minutul 34 scor de neprezentare pentru Watford după golurile marcate de Dele-Bashiru (12), Chalobah (14) şi Pereyra (34).

Cu 25 de minute înainte de final a început însă declinul pentru „Viespi”. Jennings (65) şi Monthe (78) au redus din handicap. Cea mai grea lovitură a venit însă la lovitura de pedeapsă transformată de Mullin (87), care a stabilit scorul final, Watford - Tranmere Rovers, 3-3. 

Mai mult, Watford a terminat meciul în inferioritate după ce Pereyra a văzut direct cartonaşul roşu în minutul 89. 

Prin urmare, echipa lui Pearson va avea nevoie de rejucare pentru a încerca să meargă în turul următor, partidă care se va disputa pe terenul echipei din cel de-al treilea eşalon.

 

Afla mai multe despre: cupa anglieiwatford 

viewscnt
Articole similare