Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A cucerit 16 trofee cu Barcelona, iar acum a vorbit deschis despre plecare! Vrea transferul la fosta echipă: unde poate ajunge vedeta catalanilor

A cucerit 16 trofee cu Barcelona, iar acum a vorbit deschis despre plecare! Vrea transferul la fosta echipă: unde poate ajunge vedeta catalanilor

Handbal

Comentarii

Fotbalistul Barcelonei, Ivan Rakitic (31 de ani), a recunoscut că-şi doreşte să joace, pe finalul carierei, la Sevilla, echipa de la care a fost cumpărat de catalani.

Ofertat din Premier League, Barcelona a refuzat cele 15 milioane de euro şi a cerut mai mult pentru a-l lăsa să plece. Acum, mijlocaşul croat a recunoscut că-i surâde ideea de a se întoarce într-o zi la Sevilla, unde a jucat între 2011 şi 2014. 

"Nu poţi şti cum va arăta viitorul. Vreau să joc la Barcelona. Mai presus de orice vreau să joc şi încă pot oferi multe. Mereu am spus că dacă ar fi să aleg să îmbrac un tricou, acela ar fi cel al fostei mele echipe, Sevilla. Sper că-mi voi îndeplini acest vis într-o zi", a declarat Rakitic. 

Mijlocaşul a continuat şi şi-a arătat disponibilitatea faţă de fostul său club: "De la an la an vedem o Sevilla din ce în ce mai puternică, iar acest lucru mă face fericit şi mândru. Visul meu e să le îmbrac din nou tricoul", a adăugat croatul. 

Barcelona i-a găsit deja înlocuitor lui Rakitic

Ivan Rakitic vrea să plece şi el de la Barcelona, iar catalanii vor într-adevăr să scape de el. Înlocuitorul său ar putea fi Stefano Sensi de la Internazionale Milano. Acesta ar fi primit inclusiv recomandarea lui Lionel Messi, superstarul argentinian care face şi desface în vestiarul blaugrana.

Sensi este cotat la 30 de milioane de euro şi mai are doar un an de contract cu Inter. E drept, nerrazuri au opţiune de cumpărare definitivă de la Sassuolo. Mijlocaşul a debutat deja în naţionala Italiei, pentru care a şi marcat 1 gol în 4 meciuri. 

  • 18 milioane de euro a plătit Barcelona celor de la Sevilla, în 2014, pentru transferul lui Rakitic 
  • 16 trofee a câştigat Rakitic cu Barcelona, dintre care: un titlu Champions League, patru campionate, patru Cupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Spaniei, două Supercupe ale Europei şi două cupe ale Campionatului Mondial al cluburilor. 

Afla mai multe despre: ivan rakiticbarcelonasevillaivan rakitic transfer 

viewscnt
Articole similare