Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost o dramă în capul meu!" Reacţia avută de Naomi Osaka când a aflat că Halep o poate depăşi. Cum s-a contrazis japoneza

"A fost o dramă în capul meu!" Reacţia avută de Naomi Osaka când a aflat că Halep o poate depăşi. Cum s-a contrazis japoneza

Tenis

Comentarii

Naomi Osaka (1 WTA) a fost eliminată de Belinda Bencic (18 WTA), în sfeturile turneului de la Madrid, iar acum riscă să piardă primul loc din clasament, dacă Halep va câştiga turneul.

Sportiva din Japonia a vorbit după înfrângerea cu Bencic (6-3, 2-6, 5-7) despre presiunea resimţită de când ocupă fotoliul de lider WTA), precizând că a resimţit din plin faptul că Simona Halep s-a apropiat ameninţător de ea.

Deşi recunoaşte că în trecut a spus că nu e interesată neapărat de locul din clasament, acum Osaka spune că şi-ar dori să-şi păstreze poziţia până înainte de Roland Garros, astfel încât să abordeze turneul de la Paris din postură de cap de serie numărul 1.

"În acest meci totul a fost o dramă, o dramă atât de mare în capul meu! Nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine. În ultimele săptămâni a fost o diferenţă enormă faţă de locul 2, dar acum nu ştiu ce să mai zic... Eu cel mai bine joc când sunt calmă, iar acum nu am fost deloc calmă. Am spus că nu mă interesează atât de mult poziţia în clasament, dar aş fi fericită să fiu cap de serie numărul 1 la Roland Garros", a declarat Osaka după meciul cu Belinda Bencic.

Afla mai multe despre: naomi osakatenismadrid 

viewscnt
Articole similare