Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost preferatul lui Dan Petrescu, dar l-a trădat! Nu s-a prezentat la CFR Cluj şi pleacă într-un campionat puternic din străinătate: "Doreşte să plece" | EXCLUSIV

A fost preferatul lui Dan Petrescu, dar l-a trădat! Nu s-a prezentat la CFR Cluj şi pleacă într-un campionat puternic din străinătate: "Doreşte să plece" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Se măreşte lista plecărilor de la CFR Cluj, planul pe care l-au propus şefii din Gruia dinaintea startului perioadei de mercato. Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a dezvăluit ce le-a transmis Denis Alibec oamenilor din club în privinţa transferului de la campioana României.

Denis Alibec a refuzat cantonamentul efectuat de CFR Cluj şi se transferă

Dan Petrescu a pregătit, de mai multe săptămâni, posibila plecare a atacantului naţionalei României, Denis Alibec, cel care a marcat doar două goluri şi a pasat decisiv o dată în 21 de meciuri în acest sezon. 

La Cluj au sosit Marko Dugandzic, Sergiu Buş, urmând ca Roger să vină de la UTA Arad în vară. Totuşi, Dan Petrescu rămâne cu dezamăgirea că Denis Alibec i-a trădat aşteptările. Înainte de a ajunge în Ardeal, Denis Alibec a fost unul dintre favoriţii "Bursucului", care şi-a manifestat, în trecut, intenţia de a-l aduce. 

Acum, lucrurile s-au schimbat, după jumătate de stagiune în care campionul Ligii 1 cu Astra a dezamăgit. Atacantul nu a dorit să facă pregătirea de vară cu CFR Cluj şi a anunţat că negociază cu o echipă din Turcia. 

"În data de 1 ianuarie mi-a spus că ar dori să nu meargă în cantonament, că doreşte să plece de la CFR, este în discuţii avansate cu o echipă din Turcia", a anunţat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

Clubul turc care este interesat de Denis Alibec este Gaziantep, fosta echipă antrenată de Marius Şumudică şi la care evoluează Alin Toşca şi Alexandru Maxim. 

"I-am recomandat şi i-am explicat. Sunt subiectiv în ce-l priveşte pe Alibec, pentru că atunci când arbitram nu era la un nivel foarte, foarte bun şi echipa naţională are nevoie de Alibec la o formă mult mai bună decât e în acest moment. A recuperat din pregătirea fizică sub comanda lui Petrescu, a crescut faţă de cum era în vară şi pentru el cel mai important nu e doar să joace, ci să aibă un antrenament care să-l pregătească, pe care să-l respecte şi să-l readucă la forma fizică optimă, pentru că fotbalul românesc are nevoie de Alibec la un nivel cum ne-a obişnuit. 

A rămas la Cluj, discuţia din Turcia a căzut iniţial, este în continuare sub contract cu noi. Rămâne de văzut în ce măsură antrenorul va decide, atât timp cât n-a fost în pregătire cu echipa, să-l introducă pe lista la echipa mare, care joacă în prima ligă în România", a mai spus preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj. 

De altfel, şi Dan Petrescu a oferit o reacţie prin care a comentat plecarea lui Denis Alibec de la CFR Cluj. 

Un alt fotbalist care a vrut să scape neapărat de la CFR Cluj a fost Anas Tahiri, care a vorbit deschis despre Dan Petrescu. 

Letica (liber), Mailat (FC Botoşani), Denis Ciobotariu (FC Voluntari), Paraschiv (Hermannstadt) şi Juan Emmanuel Culio (liber) sunt ceilalţi fotbalişti care s-au despărţit de CFR Cluj. Şi Alexandru Chipciu este aproape să părăsească liderul Ligii 1, cu direcţia Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: denis alibectransfer denis alibeccfr clujdenis alibec cfr cluj 

viewscnt
Articole similare