Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost un meci foarte greu, mai greu decât cel cu Dinamo”. Primele reacţii după victoria lui Gaz Metan la Sibiu şi eliminarea lui Teja

”A fost un meci foarte greu, mai greu decât cel cu Dinamo”. Primele reacţii după victoria lui Gaz Metan la Sibiu şi eliminarea lui Teja

Superliga

Comentarii

Hermannstadt a primit vizita lui Gaz Metan Mediaş în a patra etapă a play-out-ului Ligii 1. Meciul a fost unul plin de ocazii, încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea trupei lui Teja. Valente a reuşit dubla pentru medieşeni, în timp ce Petrescu a punctat pentru gazde, la cinci minute după ce ratase un penalty.

Gaz Metan a reuşit o nouă victorie importantă în play-out-ul Ligii 1. După ce au trecut de Dinamo în ultima etapă, medieşenii s-au impus şi în faţa Sibiului şi s-a distanţat considerabil de poziţiile periculoase, urcând pe al treilea loc din play-out.

Primele reacţii după victoria lui Gaz Metan la Sibiu

În urma partidei, Ronaldo Deaconu s-a arătat mândru de rezultatul obţinut. Pasator decisiv la ambele goluri ale medieşenilor, mijlocaşul central a prestat un joc bun, însă a dezvăluit că i s-a părut o partida mai dificilă ca cea cu Dinamo.

”Am legat două victorii în play-out, ceea ce e foarte important. Dacă nu câştigam azi, victoria cu Dinamo era nulă. A fost un meci foarte greu, mai greu decât cel cu Dinamo. Sibiul este o echipă puternică, masivă, bună la faze fixe. Mă bucur că nu le-am dat foarte multe şanse şi am obţinut cele trei puncte”, a declarat Ronaldo Deaconu.

Mihai Teja a fost şi el satisfăcut de rezultatul final şi de direcţia ascendentă în care merge echipa. Într-o poziţie bună să se salveze de la retrogradare, tehnicinaul a adus aminte că sezonul nu s-a încheiat încă şi şi-a explicat comportamentul ce i-a dobândit un cartonaş roşu.

”Trei puncte erau foarte importante. Am spus tot timpul de când am început play-out-ul, fiecare meci e de şase puncte, nu de trei şi sunt foarte importante punctele. Suntem bucuroşi că am luat cele trei puncte, dar încă nu s-a terminat nimic.

Încrederea e mult mai bună, veneam după o perioadă grea, nu ne regăseam, dar uşor, uşor avem şi cadenţă. Era foarte important să legăm două victorii la rând, dar n-am făcut nimic, nu s-a terminat nimic.

Au trecut câteva minute până s-a dat o decizie, s-a întors, după aceea s-a întors din nou. Nu eram aşa de revoltat dacă nu vorbeam la marginea terenului cu Belu, l-am avut jucător şi la FCSB şi la Voluntari şi a zis că a fost offside, pentru că m-a atins pe mine.

De asta am fost puţin...nu m-am dus să-i reproşez ceva, doar m-am dus să-i spun că nu trebuie să schimbe decizia. Îmi pare rău că n-am reuşit să mă stăpânesc, am intrat pe teren, am luat roşu, din păcate pentru meciul următor nu pot să fiu pe bancă”, a mai spus Teja.

 

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan mediaşhermannstadthermannstadt gaz metanronaldo deaconumihai teja 

viewscnt
Articole similare