Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A început campania murdară”. Lupescu îi răspunde lui Burleanu şi-l ameninţă: ”Voi apela la justiţie!”

”A început campania murdară”. Lupescu îi răspunde lui Burleanu şi-l ameninţă: ”Voi apela la justiţie!”

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu l-a ”înţepat” pe Ionuţ Lupescu prin învăluire. Actualul preşedinte de la FRF a scos ”dosarele grele” şi a prezentat contractele pe care Federaţia le-a încheiat cu două firme în perioada lui Mircea Sandu.

Vezi aici ce a scris Burleanu pe blogul personal. La scurt timp după ce a aflat despre cele spuse de actualul preşedinte al FRF, Mircea Sandu a intrat în direct pe Telekom Sport 1. Aici poţi vedea ce a avut de spus ”Naşul” despre acuzele lui Burleanu.

Spre ora 22:00, Ionuţ Lupescu a răspuns şi el la acuzele lui Răzvan Burleanu, oferind un comunicat pe pagina lui oficială de Facebook:

”Iată că a început campania murdară de care vă anunţam zilele trecute. Este unica modalitate a actualei administraţii a FRF de a conduce fotbalul: multe acuzaţii mincinoase şi puţine realizări. Nimic nu poate compensa însă lipsa rezultatelor, nimic nu poate acoperi această realitate. Una peste alta, este foarte interesant că preşedintele FRF a aşteptat patru ani până să descopere atâtea atrocităţi comise de către mine.

Vă promit că, în cazul meu, nu va dura atât timp, iar lucrurile pe care le voi descoperi vor lua calea normală a justiţiei. Aşa este normal şi aşa trebuia să procedeze şi preşedintele FRF, dacă avea suspiciuni de asemenea natură. Tot la justiţie probabil voi apela în cazul însăilărilor ilogice făcute de actualul preşedinte al FRF. Sunt convins că ultimul atac al încă preşedintelui FRF va fi urmat şi de altele. Ele sunt consecinţa temerilor din ce în ce mai mari că vor pierde alegerile, după ce din ce în ce mai mulţi membri afiliaţi îmi acordă susţinerea lor”, a scris Ionuţ Lupescu pe Facebook.

Afla mai multe despre: lupescumesajfrfburleanuatacuricampanie 

viewscnt
Articole similare