Experiențe împreună.
You are here:

A înnebunit o lume întreagă cu rolul din Baywatch. Acum i-a sucit minţile unui internaţional francez

A înnebunit o lume întreagă cu rolul din Baywatch. Acum i-a sucit minţile unui internaţional francez galerie foto

Pamela Anderson a ajuns la 50 de ani, dar arată la fel de bine ca atunci când juca în celebrul serial Baywatch. Actriţa a surprins când şi-a anunţat relaţia cu un fotbalist căruia putea să-i fie mamă. Adil Rami a evoluat în ultimele două sezoane la Sevilla, dar în vară a bătut palma cu gruparea franceză, Olimpique Marseille. Suficient pentru ca vestiarul să stea acum pe un butoi de pulbere

Valencia, Milan, Sevilla şi Marseille sunt formaţiile puternice care se află în cv-ul lui Rami. Internaţionalul francez a avut însă cea mai tare perioadă a carierei în Franţa, la Lille, acolo unde a jucat 142 de partide şi a înscris de 10 ori. 

Aproape 10 milioane de euro a plătit Valencia pentru Adil Rami, dar spaniolii l-au împrumutat destul de repede. Motivul - într-un interviu, Rami şi-a criticat coechipierii şi antrenorul.

Relaţia cu Pamela Anderson a început în vara lui 2017. Şefii de la Marseille au ştiut de viaţa extrasportivă a lui Rami. Până acum, fundaşul a fost impecabil. A jucat în 7 partide şi a luat un singur cartonaş galben.

Ultimul meci însă a adus şi primele scântei. Rami a petrecut până dimineaţa alături de Pamela într-un club. Presa din Hexagon a scos la iveală că alături de cei doi s-au mai aflat şi alţi fotbalişti de la Marseille

Comentarii
viewscnt
Articole similare