Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat din Bănie, dar nu iartă şi nu uită: ”Meritam mai multe şanse la Craiova. Puteam să rămân, îmi luam salariul şi păcăleam fotbalul”

A plecat din Bănie, dar nu iartă şi nu uită: ”Meritam mai multe şanse la Craiova. Puteam să rămân, îmi luam salariul şi păcăleam fotbalul”
Comentarii

Doar 432 de minute a jucat Florin Gardoş în prima parte a campionatului la Universitatea Craiova. Din februarie va juca pentru Politehnica Iaşi, formaţia pregătită de Flavius Stoican.

Patru meciuri în Liga 1 şi unul în Supercupa României nu l-au mulţumit pe Florin Gardoş. Fostul fundaş de la Southampton şi FCSB a ales să plece de la Craiova şi crede că merita ceva mai multe şanse la gruparea din Bănie: ”Bineînţeles că meritam mai multe şanse. Asta a fost, am plecat. Dacă aveam 33-34 de ani stăteam acolo, că era ok. Îmi luam salariul şi păcăleam fotbalul. Dar vreau să mai joc, vreau să mai joc şi vreau să îmi revin, pentru că eu încă mai cred în mine. De asta m-am întors în România, chiar şi în primul moment, când am venit împrumut. Oamenii mi-au spus că mă doresc, chiar şi antrenorul, şi pe urmă nu ştiu de ce s-a întâmplat.  Eu discutasem una şi se întâmplase alta. Aşa că am preferat să plec. Şi-au dorit şi în vară să rămân, că altfel nu rămâneam, e clar. Şi asta m-a deranajt” a explicat Florin Gardoş.

Fundaşul originar din Satu Mare nu-i poartă în schimb pică antrenorului Devis Mangia, cu care recunoaşte însă că a avut un conflict: ”Domnul Mangia a avut decenţa de a vorbi frumos despre mine. Chiar dacă am avut la un moment dat un conflict, nu a vorbit în presă şi am apreciat lucrul ăsta. Aşa e fotbalul, uneori te înţelegi, altădată nu te mai înţelegi, până la urmă fiecare decide şi face ce vrea, ce consideră că e mai bine pentru el” a mai spus fostul fundaş al echipei naţionale.

”Îmi propun în primul rând să joc” mărturiseşte Gardoş, întrebat care sunt planurile sale de viitor: ”Mi-aş dori să jucăm în play-off, cred că ar fi o mare reuşită. Îmi lipsesc meciurile şi am nevoie să joc” a mai adăugat Florin Gardoş.

  • 120 de meciuri are Gardoş pentru FCSB
  • 14 selecţii a strâns în echipa reprezentativă
  • 4 trofee a cucerit Florin Gardoş cu FCSB
  • 1 trofeu a câştigat cu Universitatea Craiova

Afla mai multe despre: florin gardoşu craiovapoli iaşi 

viewscnt
Articole similare