Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A rezolvat dilema. Mirel Rădoi, despre cum s-ar termina un meci între naţionala de seniori şi România U21

A rezolvat dilema. Mirel Rădoi, despre cum s-ar termina un meci între naţionala de seniori şi România U21

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi taie din entuziasmul celor care susţin că naţionala de tineret este mai bună decât cea de seniori şi spune că diferenţele sunt mult prea mari, în favoarea echipei pregătite de Cosmin Contra.

Naţional de tineret este aproape de o performanţă importantă, calificarea la Campionatul European U21, pentru prima dată în ultimii 20 de ani. Rezultatele excelente obţinute de jucătorii lui Mirel Rădoi, atitudinea, dar şi jocul spectaculos sunt argumentele pe care le folosesc mulţi suporteri atunci când cer ca fotbaliştii de la tineret să le ia locul celor de la naţionala mare.

Mirel Rădoi spune însă că este mult prea devreme ca toţi jucătorii de la tineret să facă pasul la naţionala mare. Într-un ipotetic meci între naţionala de tineret şi cea de seniori, Mirel Rădoi este de părere că jucătorii săi n-ar avea prea mult şanse:

”(n.r. întrebat despre cei care au spus că naţionala de tineret ar fi jucat mult mai bine cu Serbia) E echipă bună, dar totuşi vorbim despre echipa de seniori a Serbiei, o echipă redutabilă. Nu ştiu dacă echipa sub 21 de ani se poate ridica la valoarea echipei mari (n.r. a României). Totuşi, sunt diferenţe mari, vorbi de exemplu de forţa fizică, mentală... Totuşi, este o diferenţă mare ca toţi jucătorii de la U21 să treacă la echipa mare. Ar fi păcat ca această generaţie să nu se califice, i-ar ajuta să facă pasul la echipa mare.

Nu ştim dacă suntem mai buni. Poate dacă, luaţi individual, au o calitate tehnică în plus. Eu cred că dacă ar trebui să comparăm ambele echipe n-am avea nicio şansă, din punctul meu de vedere”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: romania u21romaniaserbiatineretmirel radoi 

viewscnt
Articole similare