Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A rezolvat transferul lui Ianis Hagi”. Anunţul momentului. Românul, la un club uriaş din Europa

”A rezolvat transferul lui Ianis Hagi”. Anunţul momentului. Românul, la un club uriaş din Europa

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Ianis Hagi (25 de ani) ar putea pleca şi de la Rangers şi ar ajunge într-un alt campionat de top din Europa.

Ianis Hagi este împrumutat în acest sezon de Glasgow Rangers la Deportivo Alaves, dar mijlocaşul român nu s-a adaptat la formaţia din La Liga.

A jucat doar 22 de meciuri în toate competiţiile, reuşind două goluri şi a oferit o singură pasă decisivă, ambele reuşite venind în Cupa Spaniei, contra celor de la Deportivo Murcia, formaţie din Liga 7 din Spania.

Gata! Ianis Hagi se transferă la o nouă echipă

La finalul sezonului, Ianis Hagi ar urma să revină în Scoţia, la echipa la care este încă legitimat, Rangers. Dar situaţia sa este mai complicată, deoarece nici formaţia din Glasgow nu ar dori să-l păstreze.

Totuşi, a apărut o ofertă de ultimă oră. Galatasaray, formaţie la care tatăl său, Gică Hagi, este legendă, l-ar dori şi ar fi rezolvat transferul mijlocaşului român în vârstă de 25 de ani.

”Galatasaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, care este legitimat la Rangers, dar care şi-a petrecut sezonul sub formă de împrumut la Alaves”, au scris cei de la Fotomac.

Ianis Hagi a jucat de 33 de ori pentru naţionala României şi a marcat cinci goluri, ultima reuşită venind chiar în amicalul cu Columbia. Cota sa de piaţă a scăzut la 2,5 milioane de euro.

De la Galatasaray ar urma să plece Alex Cicâldău. Acesta s-ar putea întoarce în România, la Universitatea Craiova.

În momentul de faţă, Galatasaray este lider în campionatul din Turcia, cu 81 de puncte acumulate după 30 de etape. A doua clasată este Fenerbahce, cu 79 de puncte.

Afla mai multe despre: ianis hagigalatasaraystranierialavesla liga 

viewscnt
Articole similare