Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A rostit Nicolae Dică numele noului antrenor înainte de Voluntari - U Cluj? "Alte echipe au pierdut şase meciuri consecutive, dar antrenorii n-au fost schimbaţi"

A rostit Nicolae Dică numele noului antrenor înainte de Voluntari - U Cluj? "Alte echipe au pierdut şase meciuri consecutive, dar antrenorii n-au fost schimbaţi"

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Nicolae Dică, este într-o situaţie dificilă înainte de finalul sezonului regulat. Are două remize şi patru înfrângeri, iar înaintea partidei cu U Cluj a vorbit inclusiv de situaţia sa, iar pentru conducere a avut un mesaj clar.

Nicolae Dică a vorbit chiar despre următorul antrenor de la FC Voluntari? 

FC Voluntari întâlneşte U Cluj, azi, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar ilfovenii sunt într-o situaţie grea, doar pe locul 14, cu 27 de puncte, cu două remize şi patru înfrângeri consecutive în mandatul lui Nicolae Dică. 

De altfel, Gazeta Sporturilor susţine că Nicolae Dică a fost aproape să fie înlocuit de Liviu Ciobotariu cu o zi înainte de partida cu ardelenii, însă cel din urmă nu se afla în ţară, ci era în Dubai. 

Mai mult, Dică a schimbat sistemul la FC Voluntari şi a ales să joace cu trei fundaşi centrali contra lui U Cluj, sistemul pe care inclusiv Liviu Ciobotariu l-a folosit la echipa din Ilfov, iar această mutare a alimentat posibila schimbare de pe bancă. 

"Îmi doresc să câştigăm acest meci, e important pentru noi şi vreau cele trei puncte. Am schimbat sistemul, jucătorii erau obişnuiţi cu acest sistem, că au jucat cu Ciobi (n.r. - Liviu Ciobotariu) aşa şi sper să fie bine. Nu e sfârşitul campionatului acum, este un meci important înainte de play-out, ne dorim să facem un joc bun, o atitudine bună şi încredere pe teren. 

(n.r. - despre postul său la FC Voluntari) Nu ştiu, asta aflaţi de la conducere. Vreau să câştigăm şi vedem ce va fi. Mereu la fotbal e presiune, dar au fost şi alte echipe în România care au pierdut patru, cinci, şase meciuri consecutive, au prins şi pregătirea de vară, de iarnă, dar nu s-a pus problema să fie antrenorii schimbaţi. Eu am prins şi meciuri dificile", a spus Nicolae Dică, înaintea meciului din ultima etapă a sezonului regulat.

"Nu sunt convins că Dică a mai făcut echipa"

O părere în privinţa schimbărilor de la FC Voluntari a avut-o şi comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, care tinde să creadă ultimele informaţii în privinţa revenirii lui Liviu Ciobotariu, la FC Voluntari. 

"Nu am nicio informaţie, doar îmi dau cu părerea. Nu sunt convins că Nicolae Dică a mai făcut echipa. Nu ştiu exact, dar sistemul e foarte mult schimbat. El a incercat să impună anumiţi jucători care au disparut, Răduţ, Ciobanu, Boboc, dar a renunţat la ei ulterior. Mie îmi spune că el nu a făcut schimbările astea de bună voie", a spus Bogdan Cosmescu. 

Afla mai multe despre: nicolae dicanicolae dica fc voluntarifc voluntari u clujliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare